Projekt pomoci

A

avins_123

Guest
Ahoj přátelé,

Jsem začátečník na tento site.I byly přiřazeny projektu a název projektu je

"dutiny podpořena páskového vedení do microstrip přechodu pro vysokofrekvenční vysokorychlostní vícevrstvé obvody s V-tvaru rozšíření".

Můj průvodce mi, že v tomto projektu, návrh musí být provedeno pomocí HFSS?
Nevím, co je HFSS a pak se zdá, že anténa musí být navrženy optimalizované, vyráběny a zkoušeny?Já jsem naprosto ztracen, protože jsem si hned vědět, jak začít tento project.Kindly průvodce mi, jak bych měla začít tento project.Is to první, že některé konstrukce by mělo být provedeno v papírové a poté v software??Prosím pomozte.

Pozdravy,
Avinash

Hai ...nezoufejte a může to udělat ......HFSS je simulační software EM ...První mít u některých IEEE papír (ieee.org) vztahující se k tomuto tématu.Pak můžeme udělat u tohoto projektu snadno.

ahoj si můžete stáhnout nástroj theHFSS stezka verzí a také některé materail týkající HFSS je také k dispozici, můžete si vyhledat, že v internetu

Ahoj kamarádi,

Díky za odpověď na můj příspěvek.

Nicméně,
mám nějaké pochybnosti, prosím, pomozte.

1) Zaprvé, je to můj titul mistrů, protože někteří z mých přátel projektu byly zamítnuty citace z důvodů, jako že mají udělat nějaké nestandardní work.I jen chtějí vědět, má tento projekt opravdu stojí za to dělat v magisterských level.Since, I am dělají tento projekt ve govt.org, že se mi tento project.This projekt zahrnuje také méně design a ne coding.the zdrojem pro tento projekt je
"http://www.techbriefs.com/component/content/228?task=view".

2) Uveďte, prosím návod na to a dejte mi vědět, zda tento projekt je opravdu stojí za to dělat, protože doba trvání projektu je 10 měsíců, myslím,
že tento projekt bude v průběhu 2 měsíců - 3 měsíce.Pokud je to možné,
uveďte prosím mi návrhy na další projekty v jiných oblastech.

Pozdravy,
Avinash

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back