Projektování 3 fáze operační zesilovač

S

suria3

Guest
Nazdar,

Jsem projektování 3 stage operační zesilovač.1. etapa je diferenční zesilovač NMOS, 2. etapa PMOS získat fázi a 3. etapa, je PMOS zisk fázi je dobře.Mám se ziskem 90 dB.Ale okruh samozřejmě není stabilní jako PM je jen 15 stupňů.Právě jsem dokončil pole-nula odškodnění od 2. fáze výstup na 1. stupni.Ano, můžete mi průvodce chlapi, co je správný způsob náhrady za 3 fázi návrhu operační zesilovač, existuje nějaká dobrá dokumenty jsou k dispozici, prosím, předat ji zde.

Thanks in advance,
Suria

co je architektura každé fázi?jaký je váš kapacitní zátěž?, kde je váš dominantní pól pocházející z .. myslím jaké fázi? a kde jsou umístěny póly wrt sebe?

c_m_o_s napsal:

co je architektura každé fázi?
jaký je váš kapacitní zátěž?
, kde je váš dominantní pól pocházející z .. myslím jaké fázi? a kde jsou umístěny póly wrt sebe?

jak jsem to myslel tím, že žádá o architektuře bylo, zda se chystáte na cascode Struktura v kterékoliv fázi (což by zvýšilo impedance v uzlu, která způsobí více problémů) ... kdekoli, vaše Cl je 50 pF, takže vaše dominantní pól je nejspíše na Třetí fáze výstup ... můžete mi říct, co je potřeba pro tři fáze .. Věřím, že můžete získat i 90 dB od dvou fázích.Také je třetí etapy PMOS velmi dobrý do velikost?

A jaký je váš GBW požadavek?

c_m_o_s napsal:

jak jsem to myslel tím, že žádá o architektuře bylo, zda se chystáte na cascode Struktura v kterékoliv fázi (což by zvýšilo impedance v uzlu, která způsobí více problémů) ... kdekoli, vaše Cl je 50 pF, takže vaše dominantní pól je nejspíše na Třetí fáze výstup ... můžete mi říct, co je potřeba pro tři fáze .. Věřím, že můžete získat i 90 dB od dvou fázích.
Také je třetí etapy PMOS velmi dobrý do velikost?A jaký je váš GBW požadavek?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back