projektování duální frekvence anténa pro gps

B

billano786

Guest
Hledám informace o design antény pro GPS. tj. která LNA použít? co je substrátem pro anténu? atd. žádné informace. o tom je vítán

Ahoj Billano786, poslední semestr, jsem navrhl GPS anténu, ale bylo to velké. GPS systém pracuje okolo 1,575 GHz. Máte-li vypočítat velikost anténa, to stane se velmi velká WRT antény používané v GPS přijímači. Lambda / 2 dává patch velikosti. Proto inženýři v průmyslu používají různé metody na snížení velikosti antény. Kromě toho můžete najít tyto antény jsou obvykle krmena sondou mikropáskové antény. Můžete najít informace o tomto v "Pokroky v mikropáskové a tištěné antény" tím, že Kai Fong Lee, Wei Chen. Rgds, lkuzu

Viděl jsem celou řadu antény GPS. Všichni jsou založeny mikropáskového s LNA. Myslím si, že jsou kruhově polarizované. Ve skutečnosti mají být používány na 1575 MHz, jak je uvedeno na vás. Nicméně, já nevím, něco za to. Jakákoli pomoc v souvislosti s tímto je vítán.

Ahoj opět, jsou pomocí LNA, protože tyto jsou aktivní antény. Myslím, že chtějí zvýšit zisk antény. Vyhledávání "aktivní antény". Jak jste řekl, jsou tyto antény kruhově polarizované (CP) buď Right Hand, nebo levé ruce. Pokud výbava rohy, můžete dosáhnout CP antény. Mého skromného názoru, můžete najít nějaké informace o těchto antén na internetu. A musíte anténu návrhového softwaru, jako je Ansoft HFSS, Ensemble, Sonnet em, IE3D Zéland. Použil jsem pro svůj návrh jen HFSS. Některé další knihy: Anténa teorie podle Balanis, Antény v Stutzman a Thiele. S pozdravem, lkuzu

Ahoj, Zkuste PIFA nebo IFA antény. Nejlepší kniha pro tento typ antény:-I. Hirasawa, Kazuhiro II. Haneishi, Misao, "Analýza, návrh a měření malých a low-profile antény". ARTECH DŮM, INC, pp.161 - 180 Pozdravy. Clandestino

nemá někdo tuto knihu jako ebook a mohou sdílet to by bylo skvělé

Navrhl jsem patch anténa pro použití GPS: duální stohovat anténa s duální vstup polarizace RHC. Řekněte mi, jestli chcete vědět něco víc o tom. Jde o Lupin

Pokud jste skončili s typem QHA antény, můžete snížit velikost vinutí měděné dráty na tlustý-stěnou válce teflon. Je to asi před deseti lety, když jsem navrhl několik z nich pro satelitní aplikace, ale já bych si uvědomit, že Kilgus, Sharaiha & Terret a Tranquilla napsali nějaké články také na QHAs na dielektrické podporu. Hledat archivy IEEE transakce 'pro tyto názvy. Hobbie

GPS družice vysílají pravák kruhově (RHC), polarizované signály, které by mohly být LHC polarizované po odrazu na zem. Tak, je vysoká přes polarizační odmítnutí potřebné pro přijímací anténu. Můžete potřebovat 1,227 GHz a 1,575 GHz. Vyzařovací diagram moudrý, polokulovitý pokrytí žádoucí strmějšího svahu v horizontálním směru. Dobré impedanční přizpůsobení nutné s LNA z důvodu slabého signálu. LNA lze zakoupit od obvodů mini-za dobrou cenu. Patch, šikmé a spirální antény jsou vhodné konstrukce v závislosti na vaší aplikaci. Osobně bych dal přednost patch. Vhodný materiál pro opravu lze FR4, nebo dražší Duriod. Trim rohy k získání kruhové polarizace a zahrnují letištní časy v rozmezí patch na melodii z nežádoucích režim šíření a snížení velikosti antény. Doufám, že to pomůže. Na zdraví, Element7k

U může snížit rohy dosáhnout CP-li u použití sondy krmil náplast s jedním vstupem .. však dva vstupy jsou přednostní pro to, co se týká radiační požadavky. Jde o Lupin

LNA návrh. Pokud potřebujete jen jednu kapelu. Stavební jeden s ziskem 15-18 dB a hluk faktor 1,6 až 1,8dB by neměl být problém s použitím BFP 420 nebo podobné tranzistor a budete řepy levné integrované zesilovače alespoň o 2 dB za stejnou cenu. Potřebujete-li další fázi, než Mini obvody o RF Micro Devices jsou dobrá volba. Nice app poznámky jsou k dispozici na www.infineon.com

Myslím si, že v rohu okleštěné anténa je dobrou volbou pro L1 kapela s polarizačním oběžníku. i design jedno s PSV = 1,12 a 5,2 dB s ROG4003

Pokud nepoužíváte anténu pro vojenské účely, nebo v super-přesné mapování systému, budete potřebovat pouze L1 1575 MHz. to je pravá ruka circulary polarizovaná. Jak othere odpovědi zmínil, anténa je pravděpodobně nejlepší řešení, můžete mít za rozumnou velikost. Já osobně nemám rád spirálové antény, protože nemusíte dostat lepší výkon než patch a jsou mnohem objemnější. Ujistěte se, že začlenit LNA co nejblíže k anténě jak je to možné (nejlépe na zadní stranu náplasti). Pokud je vaše anténa nebude mít LIGN zraku s nebe, s použitím circulary polirized anténa vám nedává žádné výhody. V tom případě jste asi lepší používat obrácenou-F anténa.

"Myslím, že v rohu okleštěné anténa je dobrou volbou pro L1 kapelu s polarizací oběžníku. I design jedno s PSV = 1,12 a 5,2 dB s ROG4003". Ahoj SAJ25, můžete mi poskytnout dimenzování rohu zkrácen náplast na L1 kapelu? Díky předem, Lupin

ahoj vlčí 5 * 5 cm náplast velikost a 10 * 10 cm za substarte.

Ahoj, jsi investigare možnost mít nulling funkci? To může být užitečné v navigaci. S pozdravem, Lupin

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back