projektování FIFO

A

alpeshchokshi

Guest
Ahoj přátelé,
já potřebovat pomoci navrhnout FIFO.
Jaké jsou odlišným způsobem, že můžeme navrhnout FIFO
Také mi architektonických přehled FIFO
Ptám Abt synchronního FIFO
Také, jak jsem se rozhodnout, hloubka FIFO?

thanks in advance

im těší znát odpověď na to stejně drahá ...plz nějaký subjekt nám pomoct co nejdříve ..
děkuji moc předem ....

Naleznete některé dokumenty související s tímto tématem na sunburst stránkách!

Můžete najít spoustu materiálů týkajících se tam!Hodně štěstí!Thomson

Mohl byste podrobněji váš cíl?FIFO Sync, Async FIFO, One hodiny, Muti-hodiny, ....

Existují nějaké papíry, které možná jsou užitečné.

SUNG, San Jose, 2003 <Synthesis Optimalizováno Universal Synchronous/Asynchronous Generic FIFO design>

http://www.sunburst-design/paper

Nazdar,

První věc, kterou musíte zvážit, je hloubka fifo.This je určen číst a psát rychlost (jeho poměr).
Protože se jedná o synchronní fifo, takže řízení číst a psát jako pomůcka pro accesing FIFO není těžký úkol.Pamatujte si, že psát ukazatel bude ukazovat na další místa, jejichž autoři a čtení ukazatel ukazuje na umístění je přečíst.
Teď tam budou nějaké řídící signál pro čtení a zápis do FIFO.
Kdykoliv napsat signál je tvrzeno, napište příchozí data na místě uvést do zápisu kurzorem a pak přírůstku pointer.Whenever číst signál je tvrzeno, číst údaje uvést do čtení myši a inkrementuje ukazatel.
Chcete-li generovat řídicí signály fifo život plný / prázdný / překročení / podjetí porovnat číst a psát pointers.To bránit více než jeden bit změnit, použijte šedý kódování ukazatele.
Naděje já byla jasná výše.
Pozdravy.
dak-ju

dak hi-ju,

pocínovat u dát Mathematica vztah pro hloubku FIFO accrding číst a psát rychlost

Pozdravy,

Preet

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back