Projektování problém v FPGA

N

Navya

Guest
Jak DCI kolíky funkce? Když to může být používáno jako uživatel I / O? a jak? Můžeme dát stejné napětí jako u všech bank piny napájení? Odpovězte, prosím, urychleně

Existuje několik typů elektrických norem, které si můžete vybrat pro čepy v Xlinx FPGA je. Someof nich vyžaduje speciální I / O napětí. Pokud nemáte vlastní připojení I / O a referenční napětí potřebné pro daný typ společnosti Člověk v tísni bude i nadále pracovat, ale nesplňují správné zadání (žádná záruka, že bude dobře spolupracovat s externími zařízeními, úrovně napětí a další params bude mimo specifikaci požadavků)
můžeme dát stejné napětí jako u všech bank piny napájení
Ano, BIS

Jeho vágní odpověď. Může mi někdo prosím vysvětlit, více informací o pinů DCI? Mohu použít jako uživatelské I / O pinů? Chci rozhraní Spartan 3 FPGA na platformě Flash PROM Má každý napětí PIN potřebuje oddělovací kondenzátor? Prosím, průvodce s řádnou desigin.

No já nevím, ale pokud jde o rozvojovou spolupráci oddělovací kondenzátor je důležité, aby si dal blokovací kondenzátor co nejblíže k PIN jak je to možné pro všechny vývody Vcc.

V tomto dokumentu je atabular sloupce pro zařízení Virtex II uvedené na str. 12-12. Bude SSO limitů přišel Spartan 3 zařízení taky? Pokud ne můžete mi prosím říct?

Přečtěte si pár krát Tato aplikační poznámka, najdete na následující větu:
Počet VCCO pinů používaných zařízení může být stanovena na základě Současně spínací výstup (SSO), omezení uvedených v dokumentaci zařízení (list a návod k obsluze).
(číslo 12 ve verzi 2.1) Open DS099.PDF po tom, prosím. Najdete v kapitole "Současně spínací výstup Guidelines" a číst je. Pokud něco není jasné, přečtěte si znovu a znovu. BIS

Jsem našel v dokumentu XAPP623.pdf, že "rozsah kondenzátor většinou zahrnuje hodnoty od 0,001 mF na 4,7 mF. Přesnou hodnotu těchto kondenzátorů není kritická. Co je důležité je mít nějakou hodnotu kondenzátoru v každém řádově v tomto rozsahu" i zjistil, že% použitý v bance 0 je 89% pro náš projekt. Takže mohu dát každý kondenzátor? Očekávat od Vás brzké odpovědi

"Můžeme dát stejné napětí jako u všech bank piny napájení?" U dobře potřeba poskytnout VCCIO napětí pro každou banku v závislosti na rozhraní externí zařízení, které particilar bank. Stejně jako v případě ur rozhraní bankou1 FPGA s externí zařízení s I / O napětí 1,8 V, pak u shud poskytují VCCIO1 s 1,8 voltů.

DCI čep Pokud u nechcete použít externí rezistor pro přizpůsobení výkonu v možnosti namísto použití nástroje pro rozvojovou spolupráci. To musí být použita pouze výstupní piny pouze u nutné použít registrační číslo vozidla a VRP piny pro připojení externích rezistorů. Pro efektivní použití IO v DCI režimu přečtěte si také pravidla týkající se DCI, že v jedné bance se všechny registrační číslo vozidla a VRP piny připojit a nemohou být použity jako běžné IO. Přečtěte si Požadavky na napětí pro daný typ IO.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back