Projektování vestavěných systému sledování

G

GeekWizard

Guest
Vážení,

Potřebuji, aby se prezentace na jaké faktory zvážit při navrhování systém sledování vložené v produktech CIT.

Mám googled těchto systémů a rovněž na tomto fóru, většina lidí naznačují, GPS-GSM vestavěný systém, tj. zjištění polohy pomocí GPS modul a předávání informací prostřednictvím sítě GSM.

Moje otázky jsou: -

- Existují nějaké jiné podobné systémy, která mají k dispozici o produktech CIT?
- Jaké faktory jsou důležité při návrhu takového systému?Neumím si představit (a) Napájení (b) Volba mikroprocesoru (c) zabezpečení sítě, všechny ostatní?

Mnoho být zavázán.

Vyberte si správné GSM GPS modem a veškeré mikrokontroléru s UART & multiplexer
Jedná se o základní součást systému cesta

Co sledování systém založený na GSM a maják RF spíše než GPS?

Někde jsem četl, že je přesnější - nejste jisti, jak když?

MAK je v pořádku, GSM GPS modul a microconttroller s alespoň jedním UART je jádrem traking systému.Podívejte se na Telit modulů.
Ahoj!Přidáno po 6 minutách:Nevím, moc o tomto tématu, ale myslím si, že umístění do GSM signálu RF je poměrně nespolehlivá (velmi nespolehlivé, pokud jsou budovy v okolí).A samozřejmě budete potřebovat službu, která vám pozici (myslím, že nechcete, aby výpočet polohy z GSM-stanice map).

Domnívám se, že přijímač RF systému by stálo docela dost, pokud chcete něco spolehlivého.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back