Prolem s Acrobat PDF Writer

E

eep2nw

Guest
Nejsem suure, jestli někdo to tu stejný problém. Mám Adobe PDF spisovatel 5 a byl v pořádku se sadou Office 2000. Poté, co jsem nainstaloval Office XP, převod dokumentů do formátu PDF má některé konverzní chyby ... tj. černé písmo zmodrá, symboly se liší ... nějaké nápady?

Ahoj, já ne nemám žádné problémy s ofcXP / Acrobat, máte stejné problémy s palírnou? Je instalace řádně provedena (omlouvám se za optání), tam byly některé problémy s časných verzích Acrobatu a OFC, co musíte udělat, vybrat PDF Writer při instalaci. Pokud jste aktualizaci možná jste právě aktualizovali odpočinek a ne PDFWriter. Odinstalovat akrobatem a nainstalovat znovu a zkontrolujte, takže všechno je nainstalován a uvidíme, jestli to pomůže. Hodně štěstí

Neměl jsem tento problém dříve, než v předchozích verzích Msoffice, až jsem se rozhodl program nainstalovaný officexp. To nemá nic společného s procesem instalace. Mám podezření, mohu potřebovat opravu ale nedaří se vidět každý na svých internetových stránkách. Také jsem měl problémy s palírny ... pracuje dobře s IE, ale ne Office XP ....

Kde se palírna selhat? Pokud můžete tisknout do souboru postscript, palírna by mít žádný problém dělat to PDF. Pokud PostScriptový deriver nefunguje, zkontrolujte, zda Ad0be stránky aktualizace / záplaty.

Ahoj Promiň, že jsem zapomněl zmínit, že pokud máte starou verzi Adobe Acrobat, než 5.05?), Pak byste mohli dostat problém s aplikací Acrobat a potřebujete DL opravu. Můžete DL patch na stránkách Adobe, ale pouze pro anglické verze myslím. Dám vám na odkaz místo UL náplasti. 123.adobe.com/support/downloads/detail.jsp? FtpID = 1309 Hodně štěstí

Moje verze je opravdu do 5.0.5 odst. 5.0.0). Odkaz jste doporučil vypadá, že má problém ... mnoho děkuji ještě jednou ...

Věděli jste, upgrade z Win XP na Win 2000, tj. bez instalace Win XP na pevný disk ve formátu nově? Pokud ano, mohlo by to být vysvětlením pro problémy s Acrobat 5.0. A s několika dalšími aplikacemi Windows taky (mám zkušenosti ...) nejlepší způsob, jak je odinstalovat Acrobat 5, restartujte (Pozor!) a nainstalovat znovu. Pak nezapomeňte provést aktualizaci z 5.0 na 5.05, která obsahuje několik oprav pro Windows XP. Aktualizace lze stáhnout z http://www.adobe.com/support/downloads/detail.jsp?ftpID=1444~~HEAD=pobj

Jeden návrh ..... nahrát akrobat znovu po XP / kancelář ... Některé z písem a systémových souborů se používají běžně a novější software přepíše stávající ..... chcete pracovat s spisovatele akrobat .... ji znovu nainstalovat .. to může vyřešit problém ur. ms

Zde si můžete stáhnout nejnovější verzi Acrobat Writer, a odinstalovat starou verzi, a nainstalovat nejnovější verzi.

existuje lepší řešení ... ke stažení ps / eps ovladače tiskárny z webu společnosti Adobe a nainstalovat jej. pak můžete tisknout vše, co v EPS / PS a pak snadno convery do PDF s palírně. Tahiti

Jsem pomocí jiného než PDF konvertor od Adobe - možná bys měla zkusit. Tnx

díky kluci ... Problém se zdá být s Office XP SP1 .... upgrade na SP2 by mělo problém vyřešit ....

Tady je to jiné PDF spisovatel ..... Je volně k dispozici na webu .... Také pro okna může mi někdo říct, odkud stáhnout kompletní acrobat5.?? Užijte si ... ms

Jsem useing ScanSoft Professional, který je Vrey dobrá forma _ převodník do PDF zkuste V3 nebo 4

Váš problém je způsoben nedostatkem nových písem. Když vidíte podivné symboly nebo prázdné části, je to proto, že z neznámého písma. Takže si můžete jednoduše nainstalovat nějaké nové fonty a pokud se problém nevyřeší, re-instalaci PDF Writer.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back