Propojení Visual Základy 89c51 s mikrokontrolérem.

K

kamalkumarkalra

Guest
Chci navrhnout podobu ve VB 6 pro přenos dat do mikrokontroléru a bude zobrazen na LCD 2x16.Potřebuji pomoc, jak učinit formou a kód stejný.Jsem pomocí montážních jazyk pro mikrokontrolér.Může některý mi pomoct.

Nazdar,

V VB máte možnosti nastavení připojení přes COM1, COM2 porty.Musíte přidat do přístavu v podobě.Čelo může mít databázi pro uložení záznamu.Jakmile je váš mikrokontrolér, a VB je popraven, ze se bude připojení mikrokontroléru k systému přes hardware drát prostřednictvím portu konfigurován.
A montážní kód, který se k léčbě tohoto přerušení jako I / O pro ukládání nebo proces je přímo na LCD displeji ovladače.To je řečeno pohled na to, co hledáte ur.

Poděkovat vám dává představu, může u pomozte mi vytvořit formulář pro odesílání dat do LCD od VB.im pomocí ČSKOM komponent ve VB.Nevím, jak na nás tato komponenta a programování pro přenos dat.pokud vím tak u plz pomoci mne.

Pokud se chcete podívat na ukázku projektu VB6 a sériový port, podívejte se na tuto stránku na CodeProect: http://www.codeproject.com/KB/vb-interop/CommConfig.aspx
Napsal jsem, že opětovné použití kódu a já ji od té doby.

PS CodeProject je v současné době aktualizován, takže můj projekt stránka může být dočasně nedostupný (Dec 6, 2007)
PPS Zdá se, že spousta vestavěné vývojářů (pokud ne většina z nich, včetně mě) používání starého VB6 pro programování PC zástupů.Proč přejít na VB.NET?

Ahoj Tady je několik VB kódu jsem pomocí komunikovat s vnějším světem jsem přečíst kód z Dallas iButton, který je pošle na PIC16F627
Poznámka: I pouze 8 znaků v čase
Tato část jít na bigining ze spouštěcí formulář pro nastavení kontroly comm
Kód:

'************************************

Dim Instring As String

MSComm1.CommPort = 1

MSComm1.RThreshold = 8 'čekat až do pufru mít 8 znaků a poté provést comm akce

MSComm1.Settings = "2400, N, 8,1"

MSComm1.InputLen = 8

MSComm1.PortOpen = True

'************************************

jeho lepší se naučíte trochu Visual Basic je velmi jednoduché, jsem se dozvěděl, že z některých výukových programů na net.Od té doby jsem se vyvinuly četné projekty používání.Pověz mi, pokud máte problémy s ním

Kender napsal:

Pokud se chcete podívat na ukázku projektu VB6 a sériový port, podívejte se na tuto stránku na CodeProect: http://www.codeproject.com/KB/vb-interop/CommConfig.aspx

Napsal jsem, že opětovné použití kódu a já ji od té doby.PS CodeProject je v současné době aktualizován, takže můj projekt stránka může být dočasně nedostupný (Dec 6, 2007)

PPS Zdá se, že spousta vestavěné vývojářů (pokud ne většina z nich, včetně mě) používání starého VB6 pro programování PC zástupů.
Proč přejít na VB.NET?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back