Prosím, řekněte mi, co je to součást

A

aldwin0627

Guest
může mi někdo říct co je to složka? jsem opravdu nemám ponětí. Prosím, pomozte
45_1303278812.jpg

Jedná se o kondenzátor tantal (polarizované). Vypadá to, kondenzátor 150pF

Mohlo by to být kondenzátor tantal - to říká C124 nad ní - v tom případě by bylo 150uF 10V, ne 150pF. Keith

C124 myslím, že je deska pro referenční, že kondenzátor, nic do činění s číslem dílu.

Nikdy jsem neřekl, C124 je číslo dílu, ale s C124 výše napsáno, že je nepravděpodobné, aby se dioda. Není tam žádná taková věc jako 150pF tantalu kondenzátor. Keith

Nikdy jsem neřekl, C124 je číslo dílu, ale s C124 výše napsáno, že je nepravděpodobné, aby se dioda. Není tam žádná taková věc jako 150pF tantalu kondenzátor. Keith
Souhlasím s Vámi Keith. I dint dodržovat označení. Podle vzhledu to jsem řekl, to by mohlo být dioda. Je mi líto. Také souhlasím s tím, že se jedná o kondenzátor 150uF.

Ano, moje první myšlenka byla dioda! To je často snadnější identifikovat komponenty s pomocí svého okolí, než v izolaci. V případě pochybností je třeba udělat nějaké měření (pokud je vyhozen do povětří, což je častý případ). Keith

Ano, pane dostal své místo díky

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back