Prosím, řekněte mi, jak to funguje.

P

psthanh

Guest
Mám tento okruh, ale nechápu, jak to funguje.Prosím, řekněte mi.Mockrát vám děkuji. [/ img]
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

vypadá jako jednoduchý ovlivnění obvodu byly Vbn a VCN mohou být použity k zaujatosti sítě N umožňuje říci například operační zesilovač, a Vbp a VČP se používají k zaujatosti síť P stejné operační zesilovač.Všechny tranzistory zcela vlevo se zdají být součástí Start-up obvodu.

Doufám, že to pomáhá,

diemilio

Děkuji pane.Je používán v operačních zesilovačů.ale i dont pochopit, o každém MD použití pro co.
A co je odlišné tohoto jednoho a bandgap.protože když jsem to simulovat VCN mít citlivé s teplotou 4mv na stupeň C. Potřebuju to pro teplotní čidlo, ale musím pochopit, jasně o tom.Ještě jednou díky.

Je to opravdu zaujatosti obvodu jako diemilio řekl.Ale to není dobrý teplotní čidlo pro její exponenciální teplotní koeficient.Acturally jednoduchý přechod PN napětí plní lépe.
Doufám, že to pomáhá!

Bandgap reference jsou navrženy pomocí obvodu, který má jak faktor (obvykle napětí), který zvyšuje při zvýšení teploty (PTAT) a jeden, který snižuje (ZDPK) při zvýšení teploty.použitím těchto dvou faktorů, teplotní závislost napětí je možné zrušit v prvním pořadí.Pro teplotní čidla, co potřebujete, je buď jen PTAT nebo obvodu ZDPK, a nejlepší způsob, jak to udělat, je pomocí base-emitor napětí BJT, protože to je teplotní závislost je druh lineární.

S pozdravem,

diemilio

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back