Prosím, dejte mi nějaké návrhy na mé design

Y

yyan71

Guest
Jsem navrhování bezdrátový vysílač zařízení.pro signál do přeměny části naleznete můj přiložený graf.

Myslím, že je těžké se vypořádat s 2.4GHz LO úniku, protože 2400MHz LO frekvence je příliš blízko k 2400.001MHz frekvence RF.

Prosím o radu mi, jak mám design filtr nebo kde si mohu koupit filtr pro odstranění 2400MHz frekvence LO, přičemž zůstávají 2400.001MHz RF signálu frekvence.Zároveň, mám na mysli použití FM modulace namísto AM.Ví někdo, že to, zda je druh modulátoru FM lze převést 0 až 150 Hz signálu IF pásma říci FM laditelné kolem 200MHz do 1000MHz.

Jsem čerstvý muž v této oblasti, dám tisíce díky tady někdo, kdo pomáhá ...

Ahoj, sorry nevím odpovědi na bezdrátový vysílač přístroj, ale doufám, že jste měl už zjistili soluion právě teď.

Použijte VCO, který funguje na 4.8GHz a poté rozdělíme o 2 až získat 2.4GHz ..

No, to je zvláštní způsob, jak to udělat (vaše schéma).

Máte přístup k analogový signál před AM moduluje 1 KHz dopravce?

Pokud ano, můžete jednoduše použít, že analogový signál AM modulace 2,4 GHz VCO přímo.(Pravděpodobně bude nutné buffer amp mezi VCO a amplituda modulátoru).

Máte-li opravdu nutné upconvert 1 KHz AM modulovaný dopravce, jediný způsob, jak to udělat s nízkou sidebands by nejprve upconvert to něco jako 100 MHz, křišťál filtrovat, a pak upconvert opět s 2,3 GHz VCO., filtr znovu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back