Prosím, dejte mi nějaký radí!

T

thuyet

Guest
Vážení mého přítele jsem z Vietnamské Nam.I pracuji pro Renesas dva weeks.Do víte Renesas? Je to velká firma v IC design.It jeho děl zahrnuje přední end a back end design.I jsem odkazují na předním konci designu. Ale teď jsem obdržel nabídku na zaměstnání vtip Altera.I si jist, že vše, co víte o Altera. Moje práce ve Altera bude Návrh systému (IP design). Altera právě stavěli nové konstrukční centrum v recuits vietnam.It někteří studenti, a já jsem jeden z prvních zaměstnanců v Altera Vietnamu. Já jsem teď opravdu zmatená! Prosím poraďte mi něco. Děkuji předem.

Altera: není pochyb. Vzhledem k tomu, jeho velmi dobrá věc, dostat se do design centra v raných fázích. Budete mít více responsbilities, takže se dozvíte více. A IP design je něco, co je nejen velmi zajímavá a náročná, ale také vysoká poptávka. Kr, Avi http://www.vlsiip.com

Hade jsem to. Až budu mít žádnou práci, je těžké dosáhnout jednoho, ale těsně po startu nového, se stalo hodně nabídek. + + +

Zůstaňte v místě, kde u jsou. jste právě začal kariéru ur ...... spousta věcí přijde ur cestu ... pokud u vstupu do druhé compnay a ithen li u dostat nabídku od nějaké jiné velké comapnay .... takže u se bude pohybovat celá ur života. tak držet místo, Manmohan

Myslím si, že je třeba prozkoumat v detailu svých pracovních funkcí. Pokud je váš současný přední část práce je rozvoj IP, pak nemá smysl se přesunete na Altera. Ale pokud to není tento případ, pak byste měli zvážit Altera, kde se vám nabídne možnost rozvíjet IP. Pracovat jako přední konec inženýra je vše o rozvoj IP. Dalším důvodem, jestliže oba společnost Vám nabízí stejné pracovní funkce, pak byste měli držet svého aktuálního společnosti a rozvíjet své vlastní schopnosti. Vždy se můžete přesunout do Altera v budoucnosti. Ale pokud necháte Renesas a vytváření pracovních Altera, pak je to těžší pro vás pracovat v Renesas v budoucnu.

Pokud nejste spokojeni s prací se účastní, můžete změnit na @ ltera, ale pokud jste získali dobrou práci, navrhuji vám, aby zůstali s Renesas.

Pokud ur jisti, že u dostane umístěna ve Vietnamu, raději Altera

Děkuji vám všem. Allthough jsem se tě potkal, mluvil s you.But jste můj dobrý přítel. Děkuji moc

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back