Prosím, kdo může pomoci v tomto PCB! Gerber soubory!

Z

Zaher

Guest
Ahoj kluci, jsem speciální projekt pro OEM PCB, která byla ukončena v OEM od 4 nebo 5 let. Potřebuji vyměnit na PCB, ale bohužel nemám Gerber soubory nebo složky seznamu pro výrobní proces. Nazval jsem mnoho firem na východ a západ, ale všichni se mě ptá na Gerber soubory, Mohl by mi někdo říct, jak to udělat, aniž by Gerber soubory? nebo mě napadlo, jestli by bylo možné vyjmout Gerber soubory pomocí panelu Problémy se sítí, která zůstala se mnou. Těšíme se na Vaši odpověď co nejdříve! Díky, ZGR

Jsem si celkem jistý, že bohužel budete muset re-drow této PCB z poslední desky. Pokud je nemáte PCB soubor, ze kterého můžete vytvářet soubory Gerber nemůžete dělat hodně o tom ...

Dobrý den, děkujeme za Vaši odpověď, I'am ne ten, kdo se chystá přebudovat tuto desku, ale já jsem se zeptat, jestli vy nebo někdo mi mohl dát link na veškerou výrobu PCB, kteří by mohli udělat projekt bez soubory Gerber, na základě vzorku desce a elektronické schéma. Ještě jednou díky. ZGR

Velmi užitečné bude identifikovat všechny komponenty typů a velikostí. Můžete skenovat to PCB (obě strany v případě, že je oboustranný) vedle panovníka (ukázat skutečné velikosti PCB). Možná, že někdo v tomto fóru bude mít zájem o re-kreslení PCB (včetně souborů Gerber).

Většina zpracovatelů PCB má logo či značku, že razítko na palubě nebo etch do horní nebo spodní vrstvy. Pokuste se zjistit, že ochranné známky, a vy můžete být schopni identifikovat společnosti, které vymyslel rady. Pokud jsou jako mnoho zpracovatelů PCB, budou mít soubor (ať už elektronické nebo film) rady. Mohou udělat duplikát ze svých souborů. Možná bude nutné za pomoci místních padělatel k identifikaci značky, pokud jste obeznámeni s firmami v regionu, kde byla deska původně.

Ano, to mělo značku a firmu, jsem již název firmy a představenstvo jméno, ale já si nemyslím, že by mi Gerber soubory nebo výrobní výkres pro radu. a také, I'am není to provést v PCB / re-engineeringu a elektronický věci zjistit, co vrstev nebo komponenty, které jsou v radě. Mám naskenovaných fotografií pro PCB (obě strany), budu e-mail, aby každý, kdo by mohl pomoci v tomto problému. Napadlo mě, jestli někdo může být schopen znovu kreslit a extrakt gerbers pro tuto desku pro mě. Do té doby by bylo velmi snadné, aby to veškerou výrobu plošných spojů. I ocení pomoc a bude platit obchodní poplatky. Díky, ZGR

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back