Prosím přispět k vyřešení problému programátor Sunrom

P

p55xp

Guest
Udělal jsem to programátor v roce 2006.Moc jsem se snažil dostat programátor plně aktivní.Je to odhalování všechny žetony, čte z něj, ale nemůže zapisovat.Včera při čtení tohoto vlákna, rozhodl jsem se zkusit to znovu.Při pokusu o program AT89C51, C52, C1051 a C2051, nepodařilo se mu napsat, ale uznávané a číst jako předtím.Tentokrát jsem se snažil s AT89S52, bylo zázračně úspěšné.Co může být příčinou?
I am using firmwareV3 (89xx.hex) s ProLoad21.Vpp je 12,2 voltů.Prosím přispět k vyřešení problému.
Díky,
P55XP
Naposledy upravil p55xp na 12 červenci 2010 14:36, editovaný 1 krát v celkové

Jak jste použili 89S52, vyžaduje to pouze 5 piny na program, který může být správně připojen, a tím ik úspěchu.vzhledem k tomu, 89C série vyžaduje většinu piny do zásuvky ZIF, a tím i selhání.Zkuste se podívat do vaší PCB pro malé opravy, nebo spojů, které mohou být příčinou problémů.Také hledat malfunctionsed komponenty, nebo které mohou být náhodně sestavených v opačném směru.
Na zdraví

shamikrudra napsal:

@ Vaslvsb

Objednal jsem PCB z místního výrobce v Kalkatě.

vsmGuy napsal:

@ Shamikrudra, můžete sdílet zdroje, které již máte?

pranam77 napsal:

Jak jste použili 89S52, vyžaduje to pouze 5 piny na program, který může být správně připojen, a tím ik úspěchu.
vzhledem k tomu, 89C série vyžaduje většinu piny do zásuvky ZIF, a tím i selhání.
Zkuste se podívat do vaší PCB pro malé opravy, nebo spojů, které mohou být příčinou problémů.
Také hledat malfunctionsed komponenty, nebo které mohou být náhodně sestavených v opačném směru.

p55xp napsal:vsmGuy napsal:

@ Shamikrudra, můžete sdílet zdroje, které již máte?

vsmGuy napsal:

Hledám speciálně pro zdroj (pravděpodobně psaný v Keil)

p55xp napsal:pouze zdrojový kód k dispozici se mnou o ATMEL 89 Řada zařízení Programátor (podle Sunrom Technologies) hardware je firmware V3.
Je napsán v Keil C. S tímto firmware přístroj komunikuje s PC @ 9600 bps.
Můžu nahrát to, pokud to vyžadují.

Díky.

P55XP.

p55xp napsal:

Je to programátor píše AT89S52 v režimu Serial?
Nevím.
Tak proč Vpp jde vysoké na 12,2 voltů?
Všechny tři sériové režimu programování P1.5 řádek, tj. (MOSI).
P1.6 (MISO) a P1.7 (SCK) prochází zámek IC74HC573.
Kromě toho jsem prošel zdrojový kód, není ani stopa po sériové programování.
Jsem opravdu zmatená teď.
Prosím, průvodce.
Díky.

P55XP.

vsmGuy napsal:

Prosím, upload.
Obdržíte body pro upload souborů!

pranam77 napsal:

To je jen parellel programátor.
Nikdy jsem se podíval do zdrojových kódů.
Byl jsem v nejistotě ohledně šancí, jak jste očekávali, ale to nemusí být možné.
Ok ... zmiňují, který čip je použit, které jste jako firmeware?

Na zdraví

@ P55xp
Díky za informace a sdílení souborů
Říkal jste, že používáte firmwareV3 (s zdroj), který je k dispozici v síti.ale to nefunguje zdroj.Myslím, že tento zdroj je pro různé okruh není pro jednostranné to je PCB, proč nefunguje
Našel jsem v jiném vlákně, že někdo z této DS PCB a běh deska s firmwareV3.

Ano, to je pro oboustranný PCB.Mám 3 verze tohoto firmware (hex kód pouze) spolu s jeho připojením PC software (ProLoad).Zkoušel jsem všechno.Ale pokud jde o programování všech 3 chová stejné - to může objevit, číst a dokonce i vymazat všechny zúčastněné čipy, ale může jen napsat AT89SXX.
Přišel jsem k závěru, že i když komunikace součástí této verze firmware jsou různé jeho programátor část je stejná, a programátor část firmware pro ss pcb je odlišný, protože okruh je jiný.Teď jsem se rozhodl udělat SS PCB, na test SS hardware spolu s jeho firmware.Věděli jste zakoupili PCB ready-made nebo objednat jeden pro vaše účely?
Díky.
P55XP.

Nikdy jsem používal DS PCB.Můj první pokus byl s SS a byla to práce na první LaptopBat, a je v pořádku i dnes.Dokonce jsem shromáždil 2-3 pro mé přátele i, které byly v pořádku.A ano .. DS byl dodáván jiný firmware a SS byla s jiným firmware, a Sunrom se zmínil, že tato nemůže být vyměněn, pokud některé funkce PIN na čipu Firmware pro DS a SS PCB, byly různé.Ano .. jsem použil jen 89S52 jako můj firmware čipu.Jiní nefungoval pokuty pro mě.
Na zdraví

@ Pranam77 a shamikrudra
Jak jsem okruh na výstavbu nového hardwaru pro tento programátor, který je v jednostranném PCB, chci váš návrh, aby se úspěšně dokončit projekt.Prosím, řekněte mi, verze PC software a firmware kombinace, kterou používáte.
Díky.
P55XP.

I am using jednostranné DPS s 89S52 jako firmware čipu a SS 4.4.hex jako firmware.Můžete použít jakýkoli programovací software.Jsem žalován Proload 4,4, 5,2 ans nový 5.4v.Vše funguje dobře na mém operačním systémem Windows XP.
Na zdravíJsem záměrně rozdělit toto téma z předchozích vlákno jako váš post bude mít nové pobavení a můžete také použít "mi pomohl" knoflík kdo vám odpověď pomohla Vám.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back