N
NetYetti
Guest
Omlouváme se za případné vágní téma, jsem nový na to všechno.Můj problém .... Snažím se udělat romantickou noc s přítelkyni a chci spustit spoustu světel uprostřed ne-li.Žádný přístup k domácí spotřeby nebo generátor atd. ..Mohu spustit řetězec vánočních světel off z baterie vozu s invertor?Pokud ano, kolik světla a na jak dlouho?Nevím, jak udělat výpočty, takže nějakou radu by bylo užitečné.
Světla chci použít: Lowes Domů Imp.Sklad položka # 165147
100 ct jasné mini světla.
používá 2.5V světla, 3 Amper pojistka (v plug)
V návodu je napsáno "osvětlení je nastavené na 24 w ( 0,2amper)
se může připojit řetězce začátku do konce až do
maximálně 210 w (1,75 amper) celkem "
Můžu se pokusíme vám podrobnější informace, pokud byste mi říci, co potřebuju dostat.Jen se snažím zjistit, jestli je to praktický nápad.Mohu spustit 200 světel na 3 hodiny?nebo 500 světel po dobu 10 minut ?....... i dont vědět, kde začít s výjimkou id rád pobíhat 400 až 500 světel za 2-3 hodiny.Pokud můžete mi říct, co potřebují id zařízení moudrý, to je to, co im hledá (a určité velikosti autobaterií / invertor atd).Díky ještě jednou, doufám, že tento post nebyl to innapropriate pro tento web / forum.-Elliott
Světla chci použít: Lowes Domů Imp.Sklad položka # 165147
100 ct jasné mini světla.
používá 2.5V světla, 3 Amper pojistka (v plug)
V návodu je napsáno "osvětlení je nastavené na 24 w ( 0,2amper)
se může připojit řetězce začátku do konce až do
maximálně 210 w (1,75 amper) celkem "
Můžu se pokusíme vám podrobnější informace, pokud byste mi říci, co potřebuju dostat.Jen se snažím zjistit, jestli je to praktický nápad.Mohu spustit 200 světel na 3 hodiny?nebo 500 světel po dobu 10 minut ?....... i dont vědět, kde začít s výjimkou id rád pobíhat 400 až 500 světel za 2-3 hodiny.Pokud můžete mi říct, co potřebují id zařízení moudrý, to je to, co im hledá (a určité velikosti autobaterií / invertor atd).Díky ještě jednou, doufám, že tento post nebyl to innapropriate pro tento web / forum.-Elliott