Prosím, pomozte mi dokončit můj projekt

S

saathis

Guest
Ahoj přátelé, jsem tady poslední rok student dělá E-Speech dveří přístupový systém. Já jsem se provádí prototyp v Visual Studio 2008. Teď jsem opravdu vím, v této části: Jak odeslat heslo, které jsme řeči přes mikrofon do obvodu? Jak poslat hlas signál z mého paralelní port? Co opravdu potřebujete v elektrické části se otevřít dveře? Prosím, se týká otázky, a dej mi řešení. Děkuji vám! :-|

Jste používáte počítač před koncem ...... Pokud je tomu tak ... byste mohli udělat nějaké zpracování řeči pomocí matlab ... paralelního portu programování může být provedeno v C / c + + matlab, atd Jan Axelson kniha je dobrým výchozím bodem pokrývá plochu dobrý ... pokud jde o paralelní port programování ... .. Protože se jedná o ProType krokový motor by mohl být použit k ilustraci otevření .... nd zavření jen v opačném směru otáčení pro zvláštní úhel

Jan Axelson paralelní port je k dispozici kompletní @ rozumnou cenu knihy: paralelní port Kompletní Pb Autor: Jan Axelson ISBN: 8187972025 ISBN-13: 9788187972020, 978 do 8187972020 Vazba: Brožovaná publikace Datum: 2006 Vydavatel: Penram Intl Hospody (India) Pvt. Ld (rs) Edice: 01 Počet stránek: 343 Jazyk: English@Flipkart.com to stálo jen 300Rs .....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back