Prosím pomozte mi o stráž-kroužkem otázkách

R

rf_usn

Guest
Zdravím všechny,

Já jsem teď projektování RF účastnili SoC.Všichni víme, že je potřeba pro hlídání izolace hluku.Našel jsem nějaké papíry diskutovat o účinku ochranného kruhu šířku na izolaci.Ex.V pojednání "O P kryt prsten velikosti strategie štít proti hluku substrátu" publikovaný v RFIC sympozium v roce 2007, říkají, že od hlídání šířka nad 16 um, nasycené mastné kyseliny izolace s šířkou stráž prsten.Nyní řekněme, že máme 2 bloky, které musí být izolováno stráž prsten, pak moje otázka je, co je typická vzdálenost mezi dvěma bloky?Může mi někdo ukázat odkaz na to?Děkuji moc předem.

S pozdravem,

rf_usn.

Nevím, jak ostatní, ale podle mé zkušenosti bes "štít" je vzdálenost.V kritických obvodů jako já obvykle "tripple" guardring (P / N / P ) a snažte se držet co nejvíce "prázdný" substrát bez aktivního zařízení nebo guardring se silnými oxid je to možné.Vzhledem k tomu, die je omezena Snažím se dostat rozestup 50um - které se zdá být docela dobře izolovat.

hi rf_usn

Kde bych si jej zkopírujte ten papír?

k_90 (at) yahoo.com

hi k_90,

Pokud chcete, můžete mi poslat e-mailu můžete koupit.Přidáno po 5 minutách:hi k_90,

Snažím se nahrát ten papír zde.
Omlouváme se, ale musíte přihlásit do zobrazení tuto přílohu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back