Prosím pomozte mi objasnit některé pasivní filtr otázku

P

phornix

Guest
může někdo doporučit mi nějaký Příručky nebo Pouč mě o wht efekt nebo účel, činí GND rovině mají ve vícevrstvých filtrů ...

Navíc je tam nějaké knihy nebo webové stránky mají nějaké informace o ekvivalent obvodu náměstí rezonátorem a jak to funguje??nebo vyzařovat?? /

Ahoj, jaká je struktura vašich vícevrstvé?na které vrstvě je filtr, co kinf filtru?
Respektovat ekvivalent obvodu rezonátoru, pokud nemáte ponětí o tom, jak se chová, myslím, že můžete použít simulátor Em a extrakt koření model, téměř všechny simulátory mají tuto vlastnost ..

Sbohem

Nejste si jisti, co přesně máte na mysli, ale jo, půdorysů udělat obrovský rozdíl.Pro jednu věc, co potřebujete rovnoměrné rozložení zemní proudy, jinak skončíte s parazitní indukčností, že vyhazovat šířku pásma a středové frekvence off.Dobrým příkladem je koncentrovaný filtr, kde LC dvojice jsou použity rezonující.Dvojice LC bylo lepší namontovat hned vedle sebe, protože cirkulující proud bude vysoká, a pokud mají poslat, že proud přes dlouhá a klikatá rovině vzorem zem, pak budete mít nepředvídatelné následky.

Také, protože bludných kapacita může naložit jakékoliv filtr, a to i ty, distribuovaný, jak blízko této desky je dělá rozdíl.Někdy, pokud máte zvláštní důvod rovinné geometrii, jako úzké umělé země dole, ale mnohem top umělé země, můžete vzrušována nějaké divné disperze účinky.

To je zajímavé, že žádné knihy, které expains tohle?Im sorry, ale je snadněji pochopíte, pokud tam byly obrázky tak jeho snadné si představit účinek závažný důvod letadel na okruhu.Díky

Balíček je vlastně filtr realizovat pomocí ltcc balíčku, který má 3 vrstvy.Prvním z nich je dielektrická vrstva, 2. je krmivo linie a filtr rezonátor vrstvy a třetí je GND rovině.

Každá vrstva je 0,1 mm tlustý.a za druhé vrstvy substrátu, přívodní potrubí a rezonátoru, je skutečně prostor 0,1 mm od sebe proto přívodní potrubí je na vrcholu čtvercového tvaru rezonátoru vyplývající přívodní potrubí bude mít překrytí na rezonátor zajistit vyšší Q reakce.

rezonátor použití filtru je čtvercového tvaru resontor, které mají rozměr poloviny vlnové délky.

Budu rád knoe existuje-li nějaké knihy, která bude vysvětlovat, jak z důvodu rovině vícevrstvého systému na obalu skutečně ovlivnit odezvu odezvy filtru.Protože když jsem se liší GND rovině dimemsion, vložení ztráta filtru se liší hodně.

doufat, že tam je někdo tam venku, které by mohly poradenství mi v této věci ,....

Díky moc

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back