Prosím pomozte mi ..........

H

hellovinay

Guest
ahoj
Já jsem zápasí s tímto pochybnosti, které jsem měl na rozdíl ampilfier. tady je můj pochyb o tom,

V případě CB zesilovače střídavého odpor je malý beacause přítomnosti kondenzátoru, který umožňuje střídavý proud jako zisk zesilovače je (Rc / re '), kde Rc je sběratel odporu a re' je AC emmiter odpor, kde Rc>> re '
Ve společném emitor fázi je AC cesta mezi vysílačem a zemí, které se obvykle je docela nízký odpor - výsledkem je poměrně vysoký zisk.A vám chybí takové cesty v diferenciální zesilovač.
Naposledy upravil hellovinay na 6.července 2008 11:32, editovaný 3 krát v celkové

hellovinay napsal:

ahoj

v případě běžných zesilovačů střídavého proudu odpor je malý beacause přítomnosti kondenzátoru, který umožňuje střídavý proud jako zisk zesilovače je (Rc / znovu '), kde Rc je sběratel odolnost a opakované' je AC emmiter odpor, kde Rc>> re '

ale dont diferenciální ampliferu mít kondenzátor, aby s nízkým odporem cestu pak, v čem dělá okruh je stále nízký odpor cesta

[Quote = "hellovinay"] ahoj
Já jsem zápasí s tímto pochybnosti, které jsem měl na rozdíl ampilfier. tady je můj pochyb o tom,

V případě CB zesilovače střídavého odpor je malý beacause přítomnosti kondenzátoru, který umožňuje střídavý proud jako zisk zesilovače je (Rc / re '), kde Rc je sběratel odporu a re' je AC emmiter odpor, kde Rc>> re '
ale v ampliferu dont diferenciální mít kondenzátor, aby s nízkým odporem cestu pak, v čem dělá okruh je stále nízký odpor cesta
Uveďte, prosím, UR odpověď nebo navrhnout jakýkoliv webových stránkách, pokud je to možné

Jak LvW řekl, prosím, objasnit, které obvod topologie uvažujete zde.Obecně platí, že pokud jste provozovat dva zesilovače diferenciálně (např. společné-base typu), musíte rozlišovat v běžném režimu a diferenciální parametry.Diferenciální vstupní impedanci zesilovače dvojice cb by byla vždy nízká.PS: Prosím show okruh!

Dlouho-sledoval pár je emitor-následovník společné-base zesilovač.A jak jsme nyní vstupní odpor zesilovače CB je malá a výstupní odpor emitoru-následovník je také malá.Tak tady máte "s nízkým odporem cesta".
http://paginas.fe.up.pt/ ~ fff / eBook / MDA / MDA.html

hellovinay napsal:V případě CB zesilovače střídavého odpor je malý beacause přítomnosti kondenzátoru, který umožňuje střídavý proud jako zisk zesilovače je (Rc / re '), kde Rc je sběratel odporu a re' je AC emmiter odpor, kde Rc>> re '

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back