Prosím pomozte! modrá obrazovka s (nečitelný) chybových kódů

B

BlueEyedGoddess

Guest
Ahoj všem, mám HP notebook, Windows XP Home Edition (SP3), a kdykoliv jsem online, mi modrá obrazovka s (nečitelný) chybových kódů, trvá několik sekund a pak se automaticky spustí můj comp. Může mi někdo prosím, řekněte mi, co to je a jak tento problém vyřešit? Děkuji vám!

Ahoj Goddess, rejstříku u www.chip.in / fórum a dostanete u'r pochybnosti schváleno v oblasti související s computers.This forum se spíše přiklání k elektronice.

zkuste změnit vaše Windows, možná některé potřebné soubory z počítače se systémem Windows byly ujít!

Extorsion je k ničemu, pomoc je zde zdarma ... Bohyně, řekni mi, kód chyby z BSOD (modrá obrazovka) dostanete, abychom mohli diagnostikovat problém ... Po restartu, co bude dál? to opakování (selhání hardwaru je to, co tuším)

Doufám, že na obrazovce, jakmile se změní na modrou, můžete zastavit na obrazovce stisknutím tlačítka "pause" klíč od této desce. Nyní si můžete poznamenat si zprávy na obrazovce před tím, než se znovu. Přejděte na web společnosti Microsoft a hledat k nápravě této chyby. Jsem si jist, že dostanete odpověď. Měl jsem stejný problém, které se vyskytují v důsledku častých instalace a odinstalace operace. Tento software se stává nestabilní kvůli tomuto. Můžete používat software čisticí prostředky, aby zabránila opakování těchto problémů v budoucnosti.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back