Prosím, pomozte. Potřebuji vybudovat Infračervený detektor přepínače.

T

trainman

Guest
Snažím se vybudovat momentální přepínač postaven buď fotobuňky, nebo IR detektory, které budou blízko okruhu, kdy je rozbité infračervený paprsek. Do vědět, jestli můžu udělat docela levně?

Ahoj záleží na tom, kde se vaše environmet senzor je chodit do práce, mám na mysli, budete mít problémy s viditelným světlem od Slunce nebo společné světla. Takže bych navrhnout, aby si jednu sadu LED vysílače a přijímače IR, které zahrnují optický filtr (stejně jako tmavá okna v televizní přijímač a dálkové ovládání). máte-li, že čidlo pracující zbytek se zdá být snadné. Na zdraví Sal

použití TSOP 1738 přijímač, který pracuje při hledání 38jHz d síť na listech ...... velmi snadné použití a pro d vysílač můžete používat IR LED diody u může generovat frekvence 38kHz pomocí časovače 555 jako astabilní multivibrátor nebo retriggerable monoshot mají malý časový Zpoždění užití výbuchy těchto 38kHz Frekvenční signály zaměřené na d TSOP 1738 senzoru.

Prostředí, které tento okamžik přepínač půjde v je uvnitř. V plánu bylo připojit IR LED uprostřed modelu železniční trať a spoušť soubor světla na rozložení. Doufal jsem, že model bude schopen jezdit přes IR LED a cestu světla o uzavření obvodu. Já jsem naklonil se k IR detektory, protože věřím, fotobuňky nebude fungovat, pokud uspořádání je ve tmě. (Tj. světla v místnosti jsou vypnuty) Mohu udělat IR Switch, který bude blízký curcuit kdy je rozbité světlo. Potřebuji jen infračervený paprsek jít o několik centimetrů.

Ano, 555 časovače v astabilní režimu a IR LED, bude TSOP přijímač dělat.

Díky moc. Víte o webové stránky, nebo místo, najít schéma pro curcuit, jako ta, kterou jsem popsal?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back