Prosím průvodce = 27MHz bezdrátová ruce bez licence?

V

vu2ryp

Guest
Ahoj všem, iam šunka operetor moje značka je vu2ryp.ihave otázka může kdokoliv průvodce
Chci používat 27MHz bezdrátová hodí pro mé Delhi letiště project.can i použití withaout licenci? pokud ano, co aľ TX, RX power.i potřeba 6ks na 9pcs šikovný, které komunikují mezi sebou a moje plocha je 1,3 km na 3km.so jednu vím o tom, prosím, zkuste guide.i WPC webové stránky, ale stránka není otevřen.

Hai Rajendra Purohit Ji, Jak jste na mysli svůj projekt v Dillí, můžete získat lepší informace z křídla WPC sám.Co se týče mých znalostí říká, může 27MHz být použity pro komunikaci bez povolení až moc does'nt větší než 0,5 wattů.Nad tím je třeba kapela Citizen licence.Můžete zkusit počasí 0.5w dělá svou práci.Hodně štěstí

Díky pranam.yesterday WPC web je otevřený a já mám pro detail CB Nyní, prosím, tel mi, co je uvedeno mohu použít 5w withaout licence, ale @ 5w moc motyka hodně km je kryt a mohu ji použít 8 do 10 hodit komunikovat vzájemně a navrhnout mi prodejce v Dillí nebo Bombaje.
díky 73s.
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

Hai Rajendra Purohit Ji, lze odkazovat pan sumit Kamath (VU2SXF), který je v Bombaji a zabývat se šunkou zařízení.Jeho mobil je 919869457597
Také se můžete obrátit pan G. Saravanan (VU2ETS) žije v Mysore.Počet buněk 919448047388
Doufám, že to pomůže.Hodně štěstí

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back