ProTel 98SE netlisting problém

D

deskwarmer

Guest
Dobrý den,

Mám aplikaci, kde schématu je dána tím, dispozičního řešení.Jsem manuálně směrována mé rady a já jsem se snaží najít způsob, jak efektivně přidělit mé stopy / kolíky čisté jména.Důvodem je to, že design pravidla nejsou vynucovány, pokud stopových / pin / konstrukční části byl přidělen čistý.Tato deska obsahuje 375 sítí, takže bych moc rád využil DRC.

Zatím můj jediný úspěch při zařazování sítí bylo jít do netlistu manager a vytváření sítě ručně a přiřadit jim jejich kolíky.Zatím to ukázalo být velmi čas-náročná metoda vytváření sítí v rozložení.Kromě toho, poté, co sítě jsou vytvořeny pomocí netlist Manager, stopa, že jsem ručně nakreslil se rozsvítí jako chybu jako skutečná stopa sám není přiřazen čisté příslušný pin je připojen příliš.

Také další metody jsem se snažil w / out úspěch:
1.Vytvořte netlist textový soubor z připojeného mědi.
2.Ručně upravit netnames v *. čisté souboru.
3.Založte edited *. čistý soubor do DPS.

Kdykoli jsem se pokusil to, jsem si chyby, který uvádí: Komponenta nebyla nalezena.

Nějaké nápady?

Díky předem .....

Sítě jsou vytvořeny z schéma.Neexistuje způsob, kromě ručně psát netlist udělat jinak.Layout PCB je fyzická realizace schématu, takže prohlášení, že schéma je řízeno layout není možné a priori.

Pokud máte na mysli, že nevíte pin úkoly nebo kanály, dokud to rozložení, můžete dát libovolný pin úkoly v schématu, dokud vám rozvržení-pak back-opatřit schéma k nápravě úkoly, a vytvářet přesné netlist z revidované schéma.

Vše, co bylo uvedeno výše - pokud dostáváte chybové hlášky o součásti, které nejsou stávající, je to proto, že se vám nepodařilo umístit součást definice prohlášení na začátku své ručně vyrobené netlist.Můžete také podělal netlist interpunkce někde.Podívejte se pozorně na tom, jak a závorky jsou závorky použity v netlist.

Ručně psaný netlist musí stanovit každá komponenta, pak platí každý uzel na palubě - to znamená, že každý pin musí být vyúčtovány.

House_Cat, děkuji vám za velmi dobře odpovědět.

Citace:

Sítě jsou vytvořeny z schéma.
Neexistuje způsob, kromě ručně psát netlist udělat jinak.
Layout PCB je fyzická realizace schématu, takže prohlášení, že schéma je řízeno layout není možné a priori.Pokud máte na mysli, že nevíte pin úkoly nebo kanály, dokud to rozložení, můžete dát libovolný pin úkoly ve schématu, dokud vám rozvržení-pak back-opatřit schéma k nápravě úkoly, a vytvářet přesné netlist z revidované schéma.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back