Proteus simulace není funkční v konkrétních pc

B

binto

Guest
Ahoj přátelé, můj kód pracuje v Keil, ale ne v Proteus v mém systému, ale jeho práci v jiném systému ... je to kvůli nějakému viru v pc nebo v důsledku i instalace problém don nějaký nápad, prosím, pomozte ...

Zkontrolujte prosím, zda verze obou softwarů a také prosím věnujte pozornost na taktovacích frekvencích. Nakonec se většina nejlepších řešení, které bude mít každý, kdo v tomto světě bude re-instalaci softwaru. Doufám, že to vyřeší váš problém.

ahoj přítel, oba jsou stejné verze a také stejný software je nainstalován v obou, jsem se také snažil o reinstalaci, která byla marná ...

, který to má chyba? to má chybové hlášení, které zprávy jsou generovány na Proteus? (Jak to vždy mimo zprávy ..), nebo visí ven ...?

Přeinstalovat znovu a odinstalaci softwaru, jako je s Revo Uninstaller, který odstraní všechny stopy software. Pak zkuste znovu nainstalovat znovu. Odkaz na Revo Uninstaller: [url = http://www.revouninstaller.com/revo_uninstaller_free_download.html] Stáhnout Revo Uninstaller Freeware - zdarma a úplné stažení - Odinstalovat software, odebrat programy, řešení problémů odinstalovat [/url] Doufám, že to pomůže. Tahmid.

Dobrý den, každý ............... "Proteus simulace není funkční v konkrétních pc" Mám stejný problém, ale mám vyřešen s XP operační software v mém PC Zkuste tento ......

Proteus zvyklý pracovat ve Windows XP dokonale ... pokud je to originální verzi to bude jistě fungovat .... zkuste si verzi Windows 7 .... to ll být v pořádku

jak je systém s Windows XP jen přátelé, ale jeho pracovní v jednom, ale ne v jiných ... Windows 7 není jeho pracovní ....[ COLOR = "Silver"] [SIZE = 1 ]---------- Odeslat zní v 16:49 ---------- Předchozí příspěvek byl v 16:46 ----------[/SIZE] [/COLOR] ne jeho spuštění programu, tak to vygeneruje bez chybového hlášení, ale výstupní signál v samotném přístavu se nemění .... ještě jedna věc, jeho provedení 7 seg, ale ne lcd

[/color] ne jeho spuštění programu, tak to vygeneruje bez chybového hlášení, ale výstupní signál v samotném přístavu se nemění .... ještě jedna věc, jeho provedení 7 seg, ale ne lcd
Pamatujte si, že ke spuštění 7-segmentový LED displej budete muset změnit zobrazení obnovovací frekvence displeje jiných moudrý dostanete displej, který je relevantní pro váš kód. Doufám, že to pomůže vám.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back