proudová hustota ...........

S

ssankurathri

Guest
Dobrý den může někdo prosím, řekněte mi, jak vypočítat proudové hustoty zařízení pro dané fyzické rozměry? Mám na mysli dané délky a šířky zařízení, je možné se dostat zařízení proudová hustota hodnocení? Všechny návrhy R vítány. SKR na zdraví

Ahoj, myslím, že slévárna sám poskytovat informace týkající se aktuální hodnocení pro každou vrstvu, aby podle vzorce šířka kovových = proud hodnota pro danou dobu a kov * kovové Nejsem si jistý vzorec, tak prosím opravte mě, jestli se mýlím.

Uvidíme, jestli se jedná o drát, pak s tloušťkou a šířkou, můžeme dostat přes oblast, v případě stejnosměrného proudu IDC protéká, se hustota IDC / A. Ale pokud je RF proudu, víme, že účinek kůže se redued efektivní, pak to bude složitější.

Hele pro aktuální desity z libovolného zařízení údaje pocházejí z slévárny. Poskytují specifikace pro každou vrstvu a je různý pro různé technologie.

Ahoj jsem navrhování diode.given délky a šířky zařízení, je možné vypočítat proudové hustoty diody? Jak bychom mohli spočítat aktuální odolávat schopnost přístroje pro dané rozměry? SKR na zdraví

Ahoj ssankurathri, jestli se nepletu, by Foundry dokumenty, informace nebo vzorce, které se týkají kovových vrstev na jejich proudové hustoty ... V mém uspořádání, byly šířka (místo délky) kovu se vydržet požadovaný proud. Například ze vzorce, pokud metal1 o šířce 1 ma 0.5u vydržet, pak-li vaše zařízení má šířku 1U (z metal1), to může vydržet maximálně 2 mA. Pokud je zařízení připojeno k vyšší kovy, pak vzorce pro daný kovová vrstva následuje, například, je-li metal2 šířky 1U odolat 1 mA, pak ve stejném přístroji, nad připojeno přes metal2 bude potřebovat šířku 2U, aby vydržely maximálně 2 ma . Doufám, že to pomáhá ...

[Quote = gte582w] Uvidíme, jestli se jedná o drát, pak s tloušťkou a šířkou, můžeme dostat přes oblast, v případě stejnosměrného proudu IDC protéká, se hustota IDC / A. Ale pokud je RF proudu, víme, že účinek kůže se redued efektivní, pak to bude složitější. [/Quote] jste se zmínil o RF proudu. Je to špičkový proud, nebo střední proud?

Můžete hledat v knize "umění rozmístění", v této knize poskytuje typické parametry přístroje

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back