PSpice a spínaný zdroj - simulace problému

M

Mr.Cool

Guest
Dobrý den, já jsem se snaží simulovat flyback spínaný zdroj. Mám jen PWM regulátor čipu UC1844A a přidružených obvodů. Snažím se poprvé vidět toto zařízení přepínání, 50% pracovní cyklus. pak, když to funguje, i přejít na model zbytku obvodu. ale nemohu dostat UC1844A simulovat vůbec, aniž by docházelo Konvergence chyby! má někdo pokusil se používat toto zařízení, nebo SG1844, v obvodu PSpice a je ochoten odhalit, jak se dostali do práce? Díky, Mr.Cool

Existuje několik příkazů, které lze dát do. Možnosti řádek kódu to opravit. Pokud si správně vzpomínám ITL5 = 0, je příkaz. Další zvýšení počtu iterací před tím, než ji deklaruje problém. Dalším užitečným nastavení jsou přesnost jednotlivých hodnot čas kroku. Podívejte se. Možnosti příkazu v dokumentaci.

Snažil jsem se všechny tyto možnosti ... Jediná věc, i upozornění s tímto přístrojem je to, že se můžete dvojitým kliknutím na něj a ručně zadejte DT_FACTOR hodnotu. Položila jsem ji na "10" a teď to funguje. Také je zde možnost v rámci simulace profil na "přeskočit zaujatost bodu výpočtu". Měl jsem hodně štěstí s tím. ale dávejte pozor, aby zvážila něco dříve než 1ms jako "pravdivý". nastavit simulaci 2ms, a "začít nahrávat data" po 1.8ms například Mr.Cool

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back