pulsu špička

A

amirbaragh

Guest
Ahoj chci měřit vrcholu na rektifikovaný pulsu signal.one jednoduchým způsobem je použít vzorek a hold.but tady mám signál v pásmu x (vysoká frekvence) s pracovním cyklu o 10ns.so i převýšení použití vzorku a podržte tlačítko. prosím, pomozte mi!

Gigatronics a Agilent vyrábět velmi přesné a nákladově efektivní detektory špičkový výkon a měřidlo výkonu pro impulsní signály RF. Vše, co by si vybrat vhodnou Power detektor a wattmetru o vaší frekvenci a modulační schéma.

Ahoj chci měřit vrcholu na rektifikovaný pulsu signal.one jednoduchým způsobem je použít vzorek a hold.but tady mám signál v pásmu x (vysoká frekvence) s DZ o 10ns.so I cant use vzorek a hold.please pomozte mi!
Existuje několik rychlých obory. I používali staré Tektronix, která měla hlavu s risetime 25 ps. To bylo asi kolem 20 let, ale nejsem si jistý, co je stav techniky nyní. Jak se o smíchání s signálu téměř ve frekvenci, filtrování na částku frekvenci, a při pohledu na rozdíl frekvence na běžném rozsahu?

Ahoj Jeho dobrý způsob, jak že jsem to považoval za konečné way.but teď jsem zvolil IC ltc5564 napravit my vstup a chcete měřit vrchol output.note, že můj vstup je impuls modulovaný signál.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back