PWM Velký LED Array

G

gday56

Guest
Dobrý den,

Jsem stavební zdrojem světla z LED diod, a věděl, co je nejlepší způsob, jak jít o napájení bude.LED musí být schopni na dim, ale když se to musí zůstat stejné barvy.Tak, že mění odebíraný proud, není volba.

Myslím, že nejlepší možností je PWM napájení měnit intenzitu LED diody. To se jeví jako slušný volba (počet a délka LED strun je jiný), ale myslím, že lineární regulátory jsou druh pomalu a já se obávám LED diody 'blikající mohlo být patrné.Je tam tak jako tak mít možnost PWM LED rychleji, aby se zabránilo blikání?Myslela jsem, že spínací regulátor, ale nejsem si jistý, jak jít o budování jednoho a tlumivky je těžké přijít tam, kde jsem.

Jakékoliv nápady či připomínky?Jakýkoliv pomoci ocení.

Díky!
Chris

Je to totéž, PWM je samozřejmě budou lišit vstupního proudu.a je to cesta pro vás, opravdu.víte o spínací zařízení?Jedním z příkladů je tranzistor, pomocí tohoto tranzistoru můžete buď zapnout nebo vypnout stávající cesty, takže PWM lze udělat.Co se týče pracovního cyklu můžete použít časovač, který lze ovládat, zkuste přečíst o 555, nebo pokud jste obeznámeni s mikrokontrolérem, může být volba příliš ...

jde ...

Co je velké pole?Jsou spojeny sériově?

Ty stávající regulátor, jsou buď spínací nebo lineární může fungovat normálně, jak to bylo a vy můžete použít obejít tranzistor s pohonem PWM regulace on / off čas.Vaše současná by měla udržovat požadované současnou úroveň.
Jiný způsob je, pokud PWM spínací tranzistor může pracovat jako omezovač proudu stejně, ale pak nebudete moci provádět spínací proud regulátor a účinnost by byla nízká.PWM frekvence může být jak vysoce jak vaše rychlost LED umožní.

(the current used to select LED of equal intensity during assembly) to achieve uniform intensity.

Výrobci však předpokládají, PWM frekvence kolem 1 kHz až dim LED bez vlnovou délku směny a provozovat LED pole poblíž seskupení současného
(v současné době používá pro výběr LED stejné intenzity při montáži) dosáhnout jednotné intenzity.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back