Omlouváme se říci, že, ale pokud nechcete dostat vysvětlení založené na obr. 2, pokud jde o incandenscent žárovka, kdy oba pojmy "pracovní cyklus" a "modulační frekvence" jsou uvedeny, tak jak lze vysvětlit jednoduchou než to.
Někdy i Plete mi to taky.
PWM = pulsně šířkové modulace v pořádku?Takže myslím, že je to o pracovní cyklus a snažil jsem se kontrolovat své servo s ním, a ono práce citlivý.
Ale můj přítel, aby stejný pracovní cyklus, a upravit četnost a funguje taky v pohodě, a nazval jej PWM (nastavení frekvence)
Může mi někdo odpovědět mi, jak to přesně funguje? Díky
Ahoj!
Nenechte se zmást.děláte to správně.Kdykoli hovoříme o pulsní šířková modulace, to znamená vlnu s konstantní frekvencí a variabilní pracovní cyklus.Pracovní cyklus může být také změněn změnou frekvence, ale to není správná cesta.
Jde.
Je to pravdu freuquency, ale proč mám odlišný výsledek od toho 1kHz pracovní cyklus 50% a 5kHz pracovní cyklus 50%?
to není změna pracovního cyklu, ale frekvence.Pokud se nám může jen nastavit frekvenci, proč jsme stále říkali PWM (Pulse šířkové modulace).Omlouvám se neuráží zde ...ale já chci znát pravdu, protože mnoho lidí se často upravují frekvenci než pracovního cyklu.
Děkujeme za Vaši pomoc a opravdu líto, kdyby moje slova, je příliš hrubý.Nejlepší reggards
ahoj
PWM je metoda kontroly množství a míra energie (ne moc), transfer ze zdroje (sítě nebo akumulátoru), aby zatížení (motor).
obvykle rychlost přenosu síly vybrána jako konstantní, a to je dosaženo udržováním konstantní frekvence, pokud nechcete, jeho pořádku, ale panelty je skutečnost, že harmonické a moment motoru pulsaton zvýší zjevné způsobem.
Na druhé straně množství energie převádí je řízen pracovního cyklu, tato metoda nepřináší harmonické, to co dělá to lépe, než aprevious metoda.Obě metody jsou květen a jsou někdy používá k řízení motorů v Co se nazývá proměnnou frekvencí proměnné napětí VFVVC.
jde o
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.