quesion na aktuální pasivní RFID tag 900M

B

berryfan

Guest
ahoj, mám dotazy na aktuální RFID tagů na 900MHz
1.how hodně proudu se RFID tag potřebujete?
Našel jsem IEEE papír na recitifer RFID: Je pouze poskytnout 5uA na max, ale můj okruh patří RF_DC, OSC, DC_DC s aktuálním 6UA-~-20uA (jako sine IPP), tak jsem se odhadnout průměrný proud 13uA, které musí být napájen RF_DC.
2.The měnič connetcing s DC_DC
s měničem spojení s DC_DC, vidím velký přechod současných stalo, je nějaký návrh na to? Jak mohu minish to?Díky vám všem, moji přátelé

Jaký druh střídače máte v úmyslu pro vaši značku?Kromě poplatku čerpadla pro EEPROM generace HV, obvykle RFIF značky jsou spokojeni s napětím-zdvojnásobení usměrňovač a jakousi paralelní nebo řady regulátoru napětí, pokud vím.

Myslím, že RFID tag má ralatively velký kondenzátor udržet dostatek energie pro
RF sekce prostřednictvím záznamníku období a EEPROM psát cyklu.

díky, mám jednu osc v RFID, ale pokud osc přímo spojil s DC_DC, becase velká výstupní odpor soc, tak jsem použít měnič nebo nárazníkové řídit dc_dc a měnič může vyvolat velké přechodný proudAdded po 3 minutách:Davood Amerion
máš pravdu, vím, že mohou používat velké víčko, ale proud, který je indukována střídače (nebo buffer), rád sin mode.not pluse, jak si myslíte, žeAdded po 3 minutách:FVM
RFID musí mít dc_dc, tak třeba hodinový signál, já nevím, jak můžete mít hodiny signal.thanks

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back