různé výsledky od nanosim a hspice

L

leebluer

Guest
Mám simulovaných analogových obvodu Hspice, a dostal výsledky spokojen.Pak jsem si chcete udělat moc analýza Nanosim.ale já se setkali s některými problémy, které vyplývají z přechodného Nanosim se liší od Hspice.
Je to poprvé, co používám Nanosim udělat nějaké analýzy.Mám na mysli manuel souboru.ale já pořád nevím nic o důvodu.mohl byste mi dát nějaké rady.
díky

Niedawno media poinformowały o sklepie internetowym Euro-24.com.pl, który inkasuje pieniądze, ale nie realizuje zamówień. W serwisie Opineo.pl klienci publikowali pełne emocji wpisy, prześcigając się w ostrzeżeniach przed zakupami w tym sklepie. Sprawą zajęła się policja, ale strona internetowa Euro-24.com.pl wciąż jest aktywna.

Read more...

existují různé úrovně pro nanosim přesnost, rychlost a přesnost obchod.u mít nastavit úroveň přesnosti do max. výše, bude pomalý, nezbytného k mít podobný výsledek jako hspice.

Dumbfrog Ahoj, děkuji za Vaši odpověď.Nastavil jsem přesnost Nanosim na nejvyšší úrovni, ale také dostal různé výsledky od Hspice.takže jsem velmi zmatená o mém návrhu.co je na něm špatného?

nanosim je prostředí pro rychlé simulaci, ale ne pro přesné simulace.
Můžete věřit výsledek Hspice než Nanosim.
Existuje několik příkazů, které můžete dát do konfiguračního souboru, který zvyšuje přesnost simulace.
Zkuste přidat tyto příkazy v konfiguračním souboru.

set_sim_eou sim = 4 model = 4
set_sim_tres 1n
set_print_vres 10u

Mám stejný problém, když používám nanosim k simulaci obvodu.Nejsem si jistý, že v případě zájmu "set_time_tres 1n" může zvýšit přesnost nanosim.Pro nanosim výchozí nastavení časového kroku je 10ps, který je menší než 1ns.Může být takový soubor zvýšit přesnost simulace?

zkuste rampa výkon až od 0 do 100ns (0 až VDD) a zkontrolujte resutls po druhém 100ns.některé analogové bloky trvat nějaký čas usadit.Pokud váš okruh je v blízkosti vedení simulace, může to chvíli trvat.

leebluer,

Nanosim a HSPICE používat různé simulace algoritmů a nebudete brát výsledky utkání.Použijte HSPICE pro přesnost a používat pouze, když Nanosim okruhu je příliš velký pro HSPICE.

hello duncan,

Používám Hspice k návrhu mého obvodu, a získat výsledky spokojen.Chci získat některé další informace z Nanosim, jako je například cesta dc zkontrolovat, moc analýza.
Ale mám jiné výsledky mezi nimi.pak bych měl věřit další informace z Nanosim, například některé o síle analýzy?
Nastavil jsem přesnost na nejvyšší úrovni, ale nic.Hlavním problémem je, že výstupní napětí bandgap je abnormální.Zpočátku může Nanosim nerozpozná některé parametry modelu PNP.Po nějaké změny (pouze ke změně formátu, ale hodnota), jsem dostal výsledky, ale to je hodně odlišný od toho od Hspice.

Díky

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back