Radio Shack Realistické DX-400 přijímač

D

dmgeno

Guest
Mám přímý vstup DX-400 reciver, který hraje skvěle, ale FM AM / SW nefunguje. Mírné syčení z reproduktoru, ale nepobírá stanic. Pokud je hlasitost je nastavena dostatečně vysoká, je slyšet reakce typu squeel. Má někdo nějaké tipy opravy, nebo víte kde bych mohl najít schéma? Díky ...

Ahoj dmgeno Můžete zkusit h * t * tp: / / www.mods.dk/ V horním menu hledání R * Adios hack a klikněte na něj. Poté, co v levém menu klikněte PŘÍRUČKY (nový modrý okno) Hledat přijímač - DX 440 servisní příručka. To není váš přijímač, ale možná existují nějaké podobnosti mezi těmito modely a mohou vám pomoci. Doufám, že to pomůže. S pozdravem Jackrs 8)

Mám elektronickou verzi Realistické DX-400 manuál. To je ve formátu PDF, který lze číst pomocí programu Adobe Reader. Můžu buď ho zašleme na CD, vytisknout a poslat poštou, nebo jej poslat elektronicky na e-mailový účet. Tam je s tím spojené náklady. Prosím, kontaktujte mě pro podrobnosti. kontaktujte mě na jrbuck96@hotmail.com

Jestli někdo má zájem na získání manuálu pro DX-400 rádio. Mám kopii DX-400 manuál. Schéma je výstřel, nepoužitelný, tak jsem řekl. Pokud byste chtěli kopie je s tím spojené náklady, jak jsem zaplatil za své kopie, čistí ji a udělal to. Souboru PDF. Pokud máte stále zájem, napište mi podrobnosti na jrbuck96@hotmail.com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back