radu na cestu POŘIZOVÁNÍ DAT

N

nebisman

Guest
Hi přátelé:Já pracuji v prototypu regulátoru.Pro tento účel jsem pomocí XpcTarget z MATLABu, který umožňuje používat počítač v reálném čase.

Můj problém je, že nemám žádné z podporovaný hardware pro A / D, ale software se tento standart podporované formáty:

UDP
CAN
přístup do přístavu adresu (IOREAD IOWRITE)
RS-232 (ale není to pro mě užitečné pro pomalou rychlost přenosu dat TX / RX)

Moje otázka zní:

1.Jak mohu rozhraní (velmi snadné) PC porty pomocí PCI nebo EISA autobusy s mikrokontroléry?.My potřebujeme, je přístup k tři druhů dat pomocí tří různých adresy.2.Je to posible, aby microntroller rozhraním pro CAN nebo UDP, a to, co potřebuji na PC?.

prosím, pomozte mi

nebisman

Můžete použít DAQ karty Národního nástroje.Má Analogové I / Q a digitální I / O, a to je PCI rozhraní.

Myslím, že to není snadné, ale není příliš obtížné vytvořit svoje vlastní kartu, která je připojena na XT autobusu běžné PC.XT autobusu je polovina sběrnici ISA.Máte-li počítač má ISA se můžete připojit ho tam

Můžete najít informace na

http://www.geocities.com/fishziblu/ISA8255.html

OR

http://www.geocities.com/SiliconValley/9210/gkisa2.html

Jedná se o kostru, aby postavil svou vlastní kartu, kde si můžete přidat mikrokontrolér, A / D nebo to, co někdy budete chtít

Rádi pomohou

C'ya

Ahoj!

Proč jste si wana PCI kartu?Jaký je váš smapling rychlost-je to důvod?

Můžete získat wery good PCI karty pro 600Euro to.Máte zájem?

Jinak se můžete pokusit udělat něco pro USB nebo RS232 ...

Vysvětlete, prosím, vaše potřeby více acuratly a možná bych vám pomoci.

Pozdravy!

Whith RS-232 můžete posílat data na 114kbs, Je to dostatečně rychlé pro kontrolu systému a jednoduché stavět.Jaký je váš Max.přenosová rychlost?

..ve skutečnosti jsem použil kartu DAQ národní nástroj.Má Analogové I / O a digitální I / O, a také má rozhraní PCI a pracuje velmi dobře s MATLAB.

Díky za Vaše odpovědi.US 600 (obvyklá cena za tyto desky AD) i'ts velmi nákladné pro mě a pro mé aplikace nemám ji potřebují.

Problém je výpis:

Musím řídit synchronní motor postavení & rychlost
Musím se zachytit signál z pozice kodér (8 bitů na vysoké vzorkovací frekvence) a odeslat příkaz výstupů (tři pro synchronní motory, 30bits tři 10 bitů rozlišení PWM), jsou tyto PWM výstupy generované mikrokontroléru.Všechno, co potřebujete, je přenést 30 bitů mikrokontroléru.Přikázal výstupy jsou vypočítá složitý nelineární regulátor.Vzorkovací frekvence je asi 1 ms, ale výpočty jsou složité a nelze odpad dlouho v komunikaci.

například RS-232 na 115.000 kbps
40 bitů času = 347us příliš dlouho času stráveného pro výpočet.

Potřebuji levné řešení, založené na výše uvedené poznámky

díky za vaši pomoc.nebisman

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back