Range Finder

S

Stormrage

Guest
Zdravím všechny,
Musím provádět obvodu k měření vzdáleností, jež využívají libovolnou bezdrátové technologie.Už jsem hledal něco podobného, aby sonar nebo parkovací podpory (s infračerveným nebo ultrazvukem), ale já si jen vzdálenosti až 10 metru a potřebuju trochu víc.Také musím dostat lineární výstup, takže jsem si ho s rozhraním sedmi segmentový displej a na výstupu je zpravidla kontraproduktivní a některé LED diody.

Má někdo tento druh okruh kolem?

měli byste specifikovat Vaši nabídku zájem o měření a přesnost, které potřebujete!
Možná, pokud použijete laserový dálkoměr typu, že by bylo lepší a upřesněny!

No, to jsou těžké otázky odpovědět.Byl jsem diskutuje s nimi sám.
Chtěl bych mít něco kolem 50 meter do 1 meter precison.Ale já jsem na napjatém rozpočtu, takže si myslím, že laser je mimo rozsah.

JÁ mít been hledět asi některé technologie pro to udělat a to:
Laser - Příliš drahé.Také si myslím, že měření 50 meter bude obtížné zachytit reflexe.
IČ - Dobré, ale pouze na 10 meter rozsahu.Také dostane to velmi oslabené na odlesky.
Ultrazvuk - Zdá se, že nejlepším řešením, protože rozpočet, ale ne dost dobré pro 50 meter, protože duch odlesky.

Díky všem těmto omezením Já nevím, jestli je to opravdu možné.Mám pravdu?

Laser vypadá, jako nejlepší možnost, a můžete zvýšit citlivost přijímače tím, že moduluje laserový výstup frekvence a budovat selektivní přijímač.Tam jsou integrovaná řešení, která to a laserové nemusí být drahé, dokonce Keychain laser udělat pro své účely.Po obdržení konci měření fáze a měli byste být schopni získat lepší než 2% přesností na 50 metrů.

Tak to je laser ...
Má někdo mít tento druh schématu okolí?

Díky.

Mmmm, laser na které jsem viděl náklady 2K USD.I dont pamatovat přesnou webovou adresu, to bylo na některých robotických lokalit části plachtění a vyrobené z japonského podniku.
U ultrazvuku můžete zkusit použít úzký paprsek ve tvaru senzory (7 - 15 stupňů), ale ty jsou drahé (více než 40 -100 euro za kus), nebo použít InPhase modulované nízkou cenu ultrazvukové senzory pole dostat úzký paprsek tvar a zvýšená hladina akustického tlaku .Musíte experimentovat.

BTW 1 m 3 nanosec usnesení isnt hodně těžké pro laser na měření, ale kde najít optiku?

A tebe dont potřebovat radar na měření ultrazvuku, pokud přijímač lze připevnit na objekt pro měření vzdálenosti.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back