Rat Race vazební nesymetrický outupts

K

kazim

Guest
Vážení přátelé i mé dvě antény připojené ke spojce krys závod. jeden port a další částky na delta port .. když jsem analyzoval vstupní reflexi na vstupní port a vstupní port B, zdá se z výsledků, že jeden port je širokopásmové port a druhý je úzké pásmo port nemá někdo má představu, proč je to tak proto, že 90 stupňů umožňuje symetrické připojení a to jak vstupní porty spřáhla se používají jako kombinační v mém návrhu

spřáhla krysí závod, jsou velmi úzkém pásmu. Kurzy jsou to mistuned, nebo Váš antény mají špatné PSV, které jsou rozladění spojky.

dokonce i melodie je správně ještě jeden delta port má úzké pásmo, než je součet port .... myslím, že by to mohlo být způsobeno strukturou této spojky. 90 stupňů je hybridní symetrické struktury, takže to není zkušenost tento druh chování. nemá někdo něco na mysli to vysvětlit jevy

Krysa-závod spřáhla, že jsem použil v minulosti, mají asi 30% šířky pásma. Vlastně mě překvapilo tento druh charakteristické. BW mám, by mohla souviset s materiálem PCB, které jsem použil, pamatuji si nebyl něco zvláštního. Také šířku pásma Σ a Δ přístavy bylo jiné, které mají smysl, protože používá jako slučovač to není symetrické struktury. Chcete-li mít jistotu, že nejste nesoulad vazební porty, zkuste přidat 3 dB atenuátor na každé pobočce, a měli byste dostat přesně 6dB zlepšení návratnosti ztráta na každém portu. Máte-li získat více nebo méně než 6 dB znamená, spojky porty jsou ovlivněny antény impedance.

Krysa-závod spřáhla, že jsem použil v minulosti, mají o 30% šířky pásma pro určitou fázi chyba mezi přístavy. Vlastně mě překvapilo tento druh charakteristické. BW mám, by mohla souviset s materiálem PCB, které jsem použil, pamatuji si nebyl něco zvláštního. Také šířku pásma Σ a Δ přístavy bylo jiné, které mají smysl, protože používá jako slučovač to není symetrické struktury. Chcete-li mít jistotu, že nejste nesoulad vazební porty, zkuste přidat 3 dB atenuátor na každé pobočce, a měli byste dostat přesně 6dB zlepšení návratnosti ztráta na každém portu. Máte-li získat více nebo méně než 6 dB znamená, spojky porty jsou ovlivněny antény impedance.

Existuje nějaký způsob, jak bych mohl zvýšit šířku pásma na úzkém pásmu port ... protože jeden z antény bude fungovat na širokopásmové port a druhý bude pracovat na úzkopásmových, které jsem nechci aby se stalo

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back