Režimy v oběžníku vlnovodné

R

redcrystalline

Guest
Ahoj, můj problém je asi první a 2th módy v kruhové vlnovodu, zdá se, že tyto dva jsou stejné, režim navíc mezní frekvence není uzavřeno s analytickým výpočtem, jsem připojený projektu, co je problém? View attachment 55327 S pozdravem Iman Akbari

Kruhové vlnovody spolu s čtvercovými vlnovody mají zvrhlíka módy kvůli geometrické symetrie. Proto, i když první dva režimy jsou ortogonální a ve skutečnosti představují první dva režimy, které mají stejnou mezní frekvence a stejné impedance. Jediný rozdíl je v jejich polarizaci (kvůli azimutální řešení), které samozřejmě jsou orthogonal k jednomu jiný. Bavte

Děkuji za odpověď, ale co ostatní druhy? Myslím, že jsem očekávají, že mít 2 mezní frekvence pod 5 Ghz, ale v tomto případě všechny mezní frekvence jsou nad 6GHz, ještě jednou díky za vaše pacienta,

Mezní frekvence pro tento vlnovodu je ~ 6.55GHz. Také pro tuto analýzu, dont spiknutí S12. To je nejlepší plot skutečné a fiktivní Gamma a dodržovat při Im Gamma se stává větší než nula. Také je potřeba udělat pouze porty jediným řešením pro tuto ... mnohem rychleji. Já bych zkontrolovat matematický ještě jednou, aby jste neudělal chybu. Zde je rychlý odkaz: [url = http://76.180.144.203/tntdiscount/cantenna.php] Cantenna Kruhový vlnovodu antény kalkulačka - JavaScript [/url] Také, pro zvýšení přesnosti HFSS pro tyto simulace, jděte na HFSS-> Operace oka-> Základní ok Nastavení a změňte výchozí povrchu Normální Odchylka od 22.5degrees, řekněme, 5degrees. Když jsem se to vyřešit jsem si cut-off, které více méně odpovídá teoretické podle internetových stránkách. Později byly Fun

Ano, jsem měl chybu o výpočet mezní frekvence. Mimochodem, proč dont práce s S12 nebo S21? _ im pomocí Advanced Engineering Electromagnetics (balanis) Kniha a já jsem se potýkají s degenerovat režimy kvůli geometrické symetrie mohl byste mi prosím zdroj knihu? Díky moc, jste skutečný velkorysý muž, vielen zatuchlé.

o "geometrické symetrie", jsem si to, co že se mi pletou se balanis ani nezmiňovala, ale im ne stále ještě splňuje toto téma, že S12 a S21 nejsou vhodné pro detekci mezní frekvenci. S pozdravem

To neznamená, že S parametry nejsou vhodné ... Je to jen, že pokud vám záleží na cut-off frekvence nebo jiné vlastnosti vlnovodu režim, který je neodmyslitelně vlnovodu majetek a konkrétně vlastnost šíření konstantní. Pokud je imaginární část gama je větší než nula, pak je rozmnožovací režimu. Je to velmi jednoduché analyzovat. Pokud používáte S parametry, které samozřejmě můžete, můžete skončit s, abyste se ujistili, že váš vlnovodu je dostatečně dlouhé, že můžete spolehlivě rozpoznat pomíjivý režimu, jak to bude dostatečně rozkládal do doby, kdy dosáhne své druhé port. Existují případy, kdy režimy, že i když se rozkládal, mají dlouhou konstanta rozpadu, a to může zaměnit, ne-li připraveny k takovému režimu. Také port řešení je prostě 2D řešení, zatímco parametr S řešením je plná 3D řešení, které je dražší na čas a zdroje. Můžete to udělat buď jeden ... Navrhuji řešení port. Bitte Sehr

máš pravdu, díky za vaši pozornost a vaši odpověď, všechny vaše odpovědi jsou užitečné. Přeji Vám to nejlepší.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back