Re: Pomoc potřebné pro obvodů

S

snooddle

Guest
Ahoj, já dělám projekt na in / out boje za použití infra-červené detektory používané v nemocnicích.

Můj projekt musí být schopen detekovat někdo jít do pokoje a ven z místnosti a plus / minus na displeji odpovídajícím způsobem.Je MUS rovněž měly mít možnost rozlišovat mezi osobou, invalidní vozík a nemocniční lůžko.Každý záznam o invalidní vozík bude považováno za 2 osoby a každou položku z nemocničního lůžka je považováno za 3 osoby.Každopádně udělat tento typ obvodu? Může mi někdo pls řekněte mi, kde mám tento druh obvodů, nebo nějaké návrhy, jak zlepšit můj projekt?Thx ........

Pls pomoci ....thx thx ....

Dlouhou dobu zpátky jsem obvodu, která by mohla přidat / odečíst počet lidí jít in / out, v digitální displej.Ale neměla zařízení na detekci lůžek a invalidních vozíků.Chcete-li zjistit posteli, myslím, že si můžete přidat několik čidel na horní a spodní části dveří, protože postel bude trvat delší dobu paas a bude širší tak odshora až dolů senzorů bude přerušena na dlouhou dobu v širokém rozsah.Invalidní vozík, je složitější.Jeden způsob, jak zjistit, že by bylo mít snímačů tlaku přímo na rám dveří.Protože člověk by walking zřídka stojím u dveří rám s oběma nohama na snímače tlaku, zatímco kolo židle bude vždy kříž, že linka, a tak jdou přes senzory a tak zjistit.Postel bude to 2 krát, takže možná nebudete potřebovat nahoře dole senzory.
Takže si myslím, celý systém lze provést pomocí infračervených senzorů pro lidi a tlaku na postele a vozíčkáře.

Jo, je třeba poznamenat, vaše místo.ale problém je, že dveře, které jsme zavedení tohoto systému je velmi široká, takže nevíme přesně, která část dveří, že vozík bude kolem.takže není možné určit, kde se místo tlakový senzor.a životnost tlakového senzoru je diskutabilní.Kromě toho, máme napjatém rozpočtu.musíme snažit udržet náklady na minimum.
Každopádně thx pro vás pomoc.Máte diagram obvodu?je to ok pro vás na e-mail, že se mnou?
email: luv_xian09 (at) yahoo.com.sg

Právě teď nemám čas k tomu okruh, nemám to byly už mi v současné době.Tip je použití 2 světelných paprsků a určit jejich pořadí přerušení určit směr pohybu osob.
Také v případě, že dveře jsou opravdu široké, pak bude obtížné zajistit lidem vstoupit do jednoho souboru, a pokud ne, typ okruhu nebude fungovat.Pokud vám zajistí jediném souboru, myslím, že musíte mít proužky senzorů tlaku, na pokrytí velké délce spodní části rámu dveří, každý strip s délkou menší než šířka vozíku kol.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back