Re: RC čase v konstant RC souběžně není sérii?

W

Walters

Guest
Když jsem dal odpor a kondenzátor mohu dostat čas konstantní?nebo co mám dělat, když jsem dal odpor a kondenzátor paralelně své době není konstantní, ale co?Přidáno po 9 minutách:Když jsem dal odpor a kondenzátor paralelně mohu získat čas konstantní?

Myslím si, že to, co dostanete, je časová konstanta pro vypouštění době kondenzátoru.

S oběma obvody, musíte zvážit vnější připojena impedance, která může být součástí času konstantní.Řada obvodu bude nezměněn, pouze při připojení na zdroj napětí, paralelní obvod s aktuální zdroj.

Řada obvodu bude nezměněn, pouze při připojení na zdroj napětí, paralelní obvod s aktuální zdroj.

Co znamenají u této?

Jak u získat čas konstantní s paralelním RC?Vzhledem k zatížení?

Je časová konstanta s paralelním RC a je rovna τ = RC, stejný jako u řady kombinací.Rozdíl je v tom, že namísto poplatků až uzávěr s konstantní čas, teď je absolutorium.Ale je to to samé: napětí v celé víčko pohybuje geometrickou se časová konstanta τ.To snižuje této době, ačkoli.

Časová konstanta z definice je doba potřebná pro napětí dosáhnout určité úrovně v sérii RC kombinaci, ale v paralelní napětí zůstává konstantní, a tudíž nebudete mít čas konstantní.

i když u mít nabitá paralelní RC a nechá jí splnit přes odpor, je becones řady RC (stejné současných toků).

Citace:

ale v paralelní napětí zůstává konstantní, a tudíž nebudete mít čas konstantní

(( "" Časová konstanta z definice je doba potřebná pro napětí dosáhnout určité úrovně v sérii RC kombinaci, ale v paralelní napětí zůstává konstantní, a tudíž nebudete mít čas konstanta ""))

To, co jsem si myslel, že paralelní RC nebude mít čas konstantní, ale RC LOAD umožní série

Ale proč nejsou paralelní RC sítě mají časová konstanta?není to teď aktuální čas konstantní místo napětí?

Nyní je aktuální čas konstant souběžně RC?

Ve snaze odpovědět na tuto otázku nejprve musíme definovat čas konstantní.

Jaké jsou časové konstanty v obvodu RC sérii?Jedná se o dobu nutnou k kondenzátoru dosáhne XX% z dodávky, jo?

Tak, to umožňuje další otázky: Jaká je časová konstanta v termografických systému měření?Je to doba potřebná k systému reagovat xx% při skokovou změnu teploty je použit.

Co musíme udělat pro určení časové konstanty?je to dobrý nápad, aby analýzy převodu funkce?Je to dobrý nápad, zjistit, které critria je třeba dodržovat?

Takže,
když žádají o čase Constante v RC obvodu serie budujeme převodu funkce, které má tvar 1 / (τS 1), které je prvním cílem systému se časová konstanta τ = RC.

Co dělat v paralelním obvodu RC?Určit, která kritéria jste analising, pokud kritérií je doba, napětí v kondenzátoru trvá reache napájecího napětí, že časová konstanta je 0, pokud máte ideální napájecího napětí a pokud RinC Rin je odpor v sérii s kondenzátorem.Něco špatně?

Takže co je rozdíl mezi řadou RC čas konstanty VS paralelní časové konstanty RC?

R, C a V sérii připojen.Čas constand T = RC

Nyní umožňuje W = 0.To je stejné jako paralelní RC obvod.

Čas constand zůstat T = RC

Walters napsal:

Takže co je rozdíl mezi řadou RC čas konstanty VS paralelní časové konstanty RC?

Nevím, co se stane, to je důvod, proč
jsem dotazem

Řada časová konstanta je jiný než paralelní časová konstanta, jak jsou různé a proč?

Walters napsal:

Nevím, co se stane, to je důvod, proč jsem dotazemŘada časová konstanta je jiný než paralelní časová konstanta, jak jsou různé a proč?

tak sérii RC časová konstanta RC a paralelní časová konstanta mají stejné exponenciální křivky?

Myslel jsem, že série RC času konstantní měl různé exponenciální křivkou VS paralelní RC času konstantní exponenciální křivkou, je to pravda a jak jsou jiné?

Není paralelní RC aktuálního času konstantní, a "" současný exponenciální křivkou "" sinces RCh komponenty jsou v paralelních sítí?

Nazdar,
Ano, tam je rozdíl.Při výpočtu ukazuje Bunalmis současných i (y) by měla být stejná až R a C, což není pravda pro paralelní obvod.Nejprve se kondenzátor vepři všech současných a Ir prostřednictvím R bude nula, ale jak se kondenzátor se účtuje podle Vc (t) = (1 / C) ∫ ic (t) dt, je na odpor začne přesměrování aktuální Ir (t) je taková, že přes Ir (t) = Vc (t) ÷ R.a tento proces pokračuje až do kondenzátoru se účtuje plně aplikované napětí VI.Proto se kondenzátor poplatky při pomalejším a pomalejším tempem jako krát překračuje a to jak v čase konstantní přichází do obrazu.

Zde musíme upozornit, že tím, že konečný i (t), máme implicitely zahrnuty vnitřní odpor pro náš zdroj napětí,
protože jinak nekonečný současný bude mít nabitá kondenzátor okamžitě na aplikované napětí VI.Takže pro výpočet časové konstanty, budete muset zvážit tento zdroj odpor také.Jakmile jsou zdrojem odporu R, všimnete si, že současná i (t) je sám o sobě časově závislá a je dán i (t) = (-Vi Vc) ÷ R, což vede k dimnishing jako kondenzátor napětí Vc zvyšuje.Proto se celková časová konstanta je v tomto případě zvýšena.Při t = 0, výstupní napětí Vo = 0 a při t = ∞ výstupního napětí je dána Vo = Vi ÷ * R (R R).

Pozdravy,
LaktronicsPřidáno po 2 hodiny 40 minut:Nazdar,
K dispozici je oprava, co je napsáno výše, že je za zdroj napětí při RS se předpokládá, že celková časová konstanta se nezvyšuje, je skutečně SNÍŽENÝM neboť R objevuje souběžně s R a časová konstanta se označuje jako paralelní kombinace R s R vynásobenou C. Vyjádření výstupní napětí Vo je v tomto případě dán Vo = [Vi * ÷ R (R R)] (1-e ^ -t/Tc), kde Tc = (RSR / R R ) C.
Je to proto, že je zdroj napětí s řadou R je ekvivalentní k současné zdroje a souběžně s tím R a aktuální hodnota = V / R.Takže, R objevuje souběžně s R.

Nyní, pokud předpokládáme, že souběžně R, C je spojen s běžným zdrojem síly I, pak je čas obsah bude jen R * C.V tomto případě se proud kondenzátoru Ic = I * e ^ -t/RC a napětí Vc = IR * (1-e ^ -t/RC).
Pozdravy,
Laktronics

Současně také kombinace najdete časová konstanta, která závisí na zdroji impedance.Předpokládejme, že máte odpor R1 II kondenzátoru C1 a je poháněn kombinací se zdrojem odporu R0, čas konstantou kombinace bude (R1 II R2) C a rovnovážného stavu díl; ltage přes kondenzátor bude V1 (R1 / (R1 R0)), kde V1 je generován zdrojem napětí (napětí před výstupní odpor R0 na zdroj).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back