Reed Šalomoun dekódování

S

srilakshmi28

Guest
Ahoj, já třeba provést dekódování v rs ccsds norem (255223), ve kterém primitivní element je alfa alfa = ^ 11, já jsem s kódem, který využívá alpha = 2, může někdo navrhnout, kde jsem třeba změnit kód, jsem pomocí C langague.its velmi naléhavé pro mě pls help meout thaks

Musí být místo v kódu, kde je seznam GF (256) elemens vytvářeny a mapovány na jejich logaritmy. To je nutné změnit pro generování GF prvky, pomocí polynomu, který primitve correponds k mít alfa ^ 11 jako primitve element. -B

Ahoj díky za, ale když jsem umístění alfa ^ 11 jako moje primitivní prvek při vytváření oblasti polynomial jsem stále velmi velký počet a jejich vytváření chyb. pls pomozte mi. díky

K dispozici je pole pro CCSDS generátor polynomial, který je F (x) = 8x + x7 + x2 + x + 1 a kódové slovo generování poly, který je g (x) = Π (j = 128 - E), na (127 + E ) (x - α ^ 11j), z poslední odpověď, myslím, že mluvíte o druhém. Mám pravdu? I dont dostat, jak se můžete dostat nějaké číslo větší než 255, protože všechny operace jsou "mod 256". Při provozu, který se vám taková čísla? Kódování? Dekódování? - B Poznámka: α ^ 11 je vybráno tak, aby g (x) symetrický, α ^ 1 budou mít stejnou kapacitu ECC, ale okruhy by něco větší.

sir Chci vědět ABT, jak to udělat s použitím kódování RS AWGN pomocí QAM budu vděčná, že jste díky pane předem

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back