Reflect anténní systém na HFSS

R

Raidar

Guest
Reflect anténní systém na HFSS prostředí nějaké nápady pro jednoduchý design díky moc za laskavou pomoc S pozdravem --------- co pole antény a reflektoru kombinace na HFSS Díky potřebuji to nutně

To není možné HFSS ale můžete simulovat 24cm * 24cm relectarray v pásmu X v CST s krmivem roh. (pomocí symetrie roviny)

[Quote = h_hassani], že to není možné HFSS ale můžete simulovat 24cm * 24cm relectarray v pásmu X v CST na roh krmení. (Pomocí symetrie roviny) [/quote] i hlas UI dělat 31 * 31 reflectarray pomocí CST se symetrickou H zdi a zeď E HFSS je ideální OFR stále jen ve fázi jde o číslo

volím ui dělat 31 * 31 reflectarray pomocí CST se symetrickým H zdí a stěn E HFSS je ideální OFR stále jen ve fázi jde o postavu
Dobrý den, Jaký je účel použití symetrie roviny a symetrická H zdi, E zdi? Díky

Uvědomte si, že ti, kteří si myslí, není možné, s HFSS (nebo jakýkoli jiný nástroj) je pravděpodobně velmi špatně. V tomto případě HFSS vyniká FSS analýzy pro mobilní přístroje a konečná pole analýzy v oblasti, která je přirozené, že obě aplikace, frekvenční oblasti. Také uvědomit, že zajištění sítě konvergované je velmi důležité, a HFSS to docela dobře automaticky. CST může, ale nemusí, nevím (a připustit, že), nicméně HFSS je velmi schopný v této žádosti a velmi efektivní v HFSS12.1

Uvědomte si, že ti, kteří si myslí, není možné, s HFSS (nebo jakýkoli jiný nástroj) je pravděpodobně velmi špatně. V tomto případě HFSS vyniká FSS analýzy pro mobilní přístroje a konečná pole analýzy v oblasti, která je přirozené, že obě aplikace, frekvenční oblasti. Také uvědomit, že zajištění sítě konvergované je velmi důležité, a HFSS to docela dobře automaticky. CST může, ale nemusí, nevím (a připustit, že), nicméně HFSS je velmi schopný v této žádosti a velmi efektivní v HFSS12.1
Ahoj, jsem navrhování reflectarray antény na FSS. Snažil jsem se napodobit reflectarray pomocí HFSS-IE (používám Horn jako zdroj buzení ve HFSS a reflectrray design v HFSS-IE, s buzením Datalink), ale já jsem z paměti. Máte nějaký příklad simulace Reflectarray pomocí HFSS. Pokud ano, mohl byste mi prosím pošlete mi ji? To může pomoci .... Díky

Některé návrhy zde může být, můžete zkusit postupně snížit počet povolení v HFSS řešení nastavení, protože vyšší čísla budou muset projít více paměti, menší počet průchodů může dát výsledky menší přesností, ale je možné zhruba vědět, zda váš návrh pracuje, nebo není. Chcete-li získat co nejpřesnější výsledky, bude vysoký počet průchodů potřebné, a to bude potřebovat pracovní stanice s 20-40 GB RAM.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back