R
Raidar
Guest
Reflect anténní systém na HFSS prostředí nějaké nápady pro jednoduchý design díky moc za laskavou pomoc S pozdravem --------- co pole antény a reflektoru kombinace na HFSS Díky potřebuji to nutně
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dobrý den, Jaký je účel použití symetrie roviny a symetrická H zdi, E zdi? Díkyvolím ui dělat 31 * 31 reflectarray pomocí CST se symetrickým H zdí a stěn E HFSS je ideální OFR stále jen ve fázi jde o postavu
Uvědomte si, že ti, kteří si myslí, není možné, s HFSS (nebo jakýkoli jiný nástroj) je pravděpodobně velmi špatně. V tomto případě HFSS vyniká FSS analýzy pro mobilní přístroje a konečná pole analýzy v oblasti, která je přirozené, že obě aplikace, frekvenční oblasti. Také uvědomit, že zajištění sítě konvergované je velmi důležité, a HFSS to docela dobře automaticky. CST může, ale nemusí, nevím (a připustit, že), nicméně HFSS je velmi schopný v této žádosti a velmi efektivní v HFSS12.1
Ahoj, jsem navrhování reflectarray antény na FSS. Snažil jsem se napodobit reflectarray pomocí HFSS-IE (používám Horn jako zdroj buzení ve HFSS a reflectrray design v HFSS-IE, s buzením Datalink), ale já jsem z paměti. Máte nějaký příklad simulace Reflectarray pomocí HFSS. Pokud ano, mohl byste mi prosím pošlete mi ji? To může pomoci .... DíkyUvědomte si, že ti, kteří si myslí, není možné, s HFSS (nebo jakýkoli jiný nástroj) je pravděpodobně velmi špatně. V tomto případě HFSS vyniká FSS analýzy pro mobilní přístroje a konečná pole analýzy v oblasti, která je přirozené, že obě aplikace, frekvenční oblasti. Také uvědomit, že zajištění sítě konvergované je velmi důležité, a HFSS to docela dobře automaticky. CST může, ale nemusí, nevím (a připustit, že), nicméně HFSS je velmi schopný v této žádosti a velmi efektivní v HFSS12.1