F
fengzujian
Guest
Ahoj příteli! Je tu někdo bude farmilar s reflectarray, nebo se některé užitečné práce, než může dát mi nějakou pomoc na jeho simulace.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ano, stejné výsledky jako HFSSHi abdoeng, Už se pokusíte simulovat odraz fázi pro jeden celek, buňky se šikmými dopadající vlny v CST? Díky
Hi abdoeng, že ne znamená definovat dva Floquet portu najednou, jeden port na horní a jeden port na spodní straně přístroje buňky? Když budu mít umělé země, tak kolik Floquet portu mám dát? DěkujiFloquet režim vyžadují pravidelnou strukturu, takže jsme se použít jednotkové buňky v X a Y a automaic port na spodní a horní buňky, pokud ne E vedení letadla na zemi
Ahoj díky za vaši pozornost mé práce o DRA reflectarray a speciálně clony spolu, ale nemyslím, že dobré simulovat nemám simulovat clony spojené patch, také (zvláště obr. 3.20.table 3,1 Encinar v knize reflectarray) pls help meeDobrý den, jaký reflectarray buňky u chceš? DRA, mikropáskové, clony spojení, variabilní slot v zemi, točil prvky, blízkost spojení, vrstvené, multivrstvy kruhové polarizační, nebo lineární polarizované pls je omezena na cerian jeden jak bychom mohli pomoci se týče
Ahoj díky, ale teď nemohu simulovat, dobrá práce je otvor spojený DRA, můžete mi pomoci ? Opravdu, nemohu simulovat clony spojené opravy, a já nechápu, že je problém.DRA reflectarray je docela problém, dokonce máš dobrý výsledek simulace, a to zejména, když přijdete do zhotovení DRA reflectarray, v praxi je velmi obtížné umístit všechny DRA bloky přesně jako to, co jste navrhli v roce simulace a vymyslel DRA reflectarray vždy skončit s Dras pozici se posune o 0,5 mm, 1 mm, nebo otočit o 1 stupeň-2 stupně závisí na tom, jak dobře své dovednosti. Protože mnoho prvků bylo použito, budou všechny tyto malé chyby se sčítají a dávají velkou odlišné výsledky experimentu.