Regulátor prostorové teploty

M

mrbautista

Guest
Dobrý den, to je zdarma každému ... pro osobní potřebu ... Udělal jsem projekt na regulaci prostorové teploty pro naše rádio systém ovládaný místnost, můžete nastavit spuštění alarmu, pokud skutečná teplota je vyšší než nastavené teplotě. Ten používá DS1620, PIC16F84A a CD4094 rozšířit I / O na PIC. To je testován a práci najít. Přiložené. Rar mají PIC základní kód, Hex, jpg schéma a simulace Proteus.

Dobrý den, musíte otevřít v Proteus ze strany labcenter.co.uk. DL jejich demo je to skvělý software. Cl

Chcete převést schématu do formátu PDF nebo JPG formátu.

[Quote = hassan1980] Chtěli byste změnit schéma do formátu PDF nebo JPG formátu. [/Quote] Tam je JPG (TEMP DISPLY.JPG) Hrací schéma v souboru RAR.

Ahoj, může někdo mít kód (PIC Základní Proton kód) realizovat pomocí PID? PID (proporcionální integrální derivační), je dobré techniky řídící systém, ale já jsem figuríny o tom, už jsem si algoritmus, ale těžké být nováček, jsem se Hledat na tomto webu, ale stále nemohu realizovat. Projekt využívá snímač teploty DS1602, (každý procesor PIC lze použít). Pomoci?? Větší výkon,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back