relé hlučnost reset mikrokontroléru

A

abilashjoseph

Guest
Ahoj, já jsem dělal mikrokontroléru obvod s relé, v mém obvodu GND a neutrální být zkratovány, problém je, že je regulátor reset, kdy relé vypnout, relé spínače 230V, jaký je důvod, žádný okruh pro vyhýbat se to? prosím, pomozte mi. díky předem ..

HI, dejte diodu cívky relé!. --------------------------------------------- + | | D | __|__ / \\ |____| cívku relé. | | |----|________ MICROCONTROLLER

pane, děkuji u, i již použité uln2003 relé řidiče. a také jsem testoval s diodou přes relé cívka, stejný problém existuje. a já použití 100uF electroletic kondenzátor přes cívku.

je to běžný problém, použijte nejprve volnoběžkou dioda na 2003 (pin9, stejně jako V + relé), a nezapomeňte deklarovat všechny inused port (i dát všechny inused port pro výstup a nízká) a víčkem 0,1 V + okolí na pic

Ahoj přítele mám stejný problém s PIC12F683 v minulosti. Chcete-li tento problém vyřešit, dejte jedna 0.1uf , kondenzátor a jeden 220uf/16V elektrolytu kondenzátoru současně mezi Vcc a GND kolík pin mikrokontroléru. Pcb trať mezi kondenzátorem a kolík udržet co nejkratší. Druhé řešení. Izolovat od mikrokontroléru pomocí relé PC817 optoisolator. a také Izolovat Mikrokontrolér VCC a relé napájení cívky. Doufám, že to je vám pomoci. Shyam

zkuste dát malý capacitor přes relé, i věc, kterou byste se spínací napájecí napětí, zkuste přepnout na nulou

pomocí optočlenů a samostatné napájení vyřeší tento problém

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back