Relaxačního oscilátoru fungování

M

mxyzptlk

Guest
Dobrý den, narazil jsem na tento topologie relaxačního oscilátoru, ale nemůžu přijít na své práci. Může někdo prosím, vysvětlit jeho fungování a jak odvodit její frekvence výrazu?

l přemýšlel o tom a tam jsou základní rovnice, které by definovaly obvodu. Mám okruh oscilující s L1 = L2 = & 1mh 10mh se spojkou koeficientem k = 0,999. S odtokovým a Gate kapacita 1P a 10p. Mám připojený netlist.
Code:
 * Spice netlist C2 0 C2_2 10p C1 0 C1_2 1P LPKT1 T1_1 C2_2 10mh LSKT1 C1_2 V1_1 1mh KT1 LPKT1 LSKT1 0.999 JQ1 C1_2 C2_2 0 JNJFET V1 V1_1 DC 0 0 PWL (0 0 0 1U 1.1u 1 3U 4U 1 1 5U 1 6U 1 7U 1) R1 0 T1_1 100 * okruhu analýzy:.. OP TRAN 1N 50U 0 5 N * Modely / Subcircuits vybavenost:.. * NJFET MODEL JNJFET NJF () End
Takže Může mi někdo pomoct si to další? Rovnice jsou správné? Jak máme postupovat analyzovat to?

Tyto magnetické oscilátory práce nasycení jádra. Spojení vinutí do několika základních nasycených mastných kyselin, a pak není spojení.

Ale nemyslím si, že základní SPICE simulací bude simulovat nasycení jádra? Vidím oscilace v koření, a já bych chtěl analyzovat to.

Myslím, že rovnice jsou správné. Dalším krokem by bylo přerušení celého cyklu, do oblastí, kde bychom mohli rozbít JFET do oblasti provozu a řešení těchto rovnic v těchto oblastech pro výpočet celou dobu cyklu a tím i frekvence. Přemýšlím o tom, jak jsem se po pokroku. Zdá se, že velmi zajímavé cvičení.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back