reproduktor magnet nabíječka

Y

yugal

Guest
může někdo pomoci mne navrhnout magnet nabíječku pro 10 "až 18" reproduktorem prostřednictvím síťového napětí. Potřebuji to moc. poděkováním všem. yugal

hi tpetar, díky za rychlou reply.I našel okruh pro nízké nabíječky Power Magnet. yugal [COLOR = "silver"] --- Aktualizováno --- [/COLOR] [COLOR = "silver"] --- Aktualizováno --- [/COLOR]

no, problém neřeší i třeba větší nabíječku 0.400-600V DC a 800-1000 amper účtovat větší magnety. yugal

Udělal jsem elektromagnet v naději, že bych mohl znovu oživit magnet v metru d'Arsonval pohybu (to bylo několik procent horší). Zabalil jsem dlouhou délku magnetu drátu kolem ocelové tyče. Jsem se 12V baterie. To kreslil několik zesilovačů. To byl silný, ale není tak silný, jak to bylo třeba. Pokud je zařízení připojeno déle než několik sekund, to začalo ohřívání. Nemusíte 800 amper. A pravděpodobně nepotřebujete el.energie. I když používáte AC, musíte jej spustit přes diodu hodnocením ve výši procházející drátem. Zvažte snaží tento experiment, protože váš příspěvek znamená, že jste získali přístup k reproduktoru magnetu. (Pokud nemáte přístup potom budete muset vyříznout díru ve středu kopule. Později budete lepidlo na papír čepici.) Připojte silný magnet na stávající slabé magnetu. Jako je neodym typu. Mělo by být jen dostatečně malý, aby se vešly pod hlasové kužele. Na diagramu:
81_1342723607.gif
NS póly budou aditivní. Bude složité manévrování nový magnet na správnou polaritu a správné polohy. Musíte být opatrní, aby se zabránilo magnet skákání z vašich prstů. Pokud budou mít dopad na kov by mohl rozbít. Nechcete, aby částice dostat do prostoru kolem hlasových cívek.

hi líto pozdní odpověď. Potřebuji tento typ zařízení yugal

Co se ptáte není příliš časté, vlastně jsem nikdy neslyšel o tom dříve. To nebude snadné získat řešení na toto téma.

Všechny technické permanentní magnety jsou "platí" (magnetizovaný) podobným způsobem. Na rozdíl od některých více spekulativních příspěvků v tomto vlákně, by navrhování magnetizační jednotku začít s přesný výpočet magnetického obvodu, požadované intenzity pole a pulzního napájení.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back