reproduktor redukce šumu?

A

ahgu

Guest
Jaké jsou způsoby, jak snížit hluk na reproduktoru? Mám bílý šum z mého mluvčí z otuput z kodeku, dokonce i výstup nula. Moje nastavení: DAC ---> diferenciální výstup -> 10X zesilovač (přemostění připojení). Z nějakého měření, našel jsem hluk z DAC je vyšší než země, i když výstupy 0. Také, tam je hluk v obvodu, které přispívají k reproduktoru před 10X zisk. I měření střídavého napětí přes některé body. Nevím, jak měřit hluk, měření napětí AC pomocí DMM 6.5digit je jediný způsob, jak mohu myslet. Regulátor: 0.4mV DAC výstup na 0: 0.8mV. Vstup do výkonového zesilovače je min 0.4mv, i když je odstraněn DAC. S těmito kombinaci, slyším šum z reproduktoru. Nyní, jak mohu odstranit bílý šum? To se zdá těžký problém.

Máte osciloskop s high-gain vstupního kanálu? Hluk průběh může navrhnout, co způsobuje hluk.

Hi ahgu Měření hluku s DMM je téměř inpossible. Pro správné měření budete potřebovat osciloskop. Podle mého názoru by si hluk být generovány v DAC, nebo v zesilovači. Je hluk stále tam, pokud si krátký vstup vašeho zesilovače (DAC není připojen)? -> Je možné, že kondenzátor je hluk-source-li zesilovač sám nevytváří hluk, je možné, že DAC generuje ji. Problémem je často, že DAC má analogové a digitální dodávky. Je váš analogový zdroj (pokud máte oba) správné? Máte dostatek oddělení-C je u DAC? Zdravím

nomally hluk je vysokofrekvenční signál u může elimninate, že pomocí nějaké low-pass filtr zamítnutí vysokofrekvenční šum. bude imrove věci trochu. také lidské ucho nemůže slyšet všechny frekvence, ale při použití filtru se sníží jasnost trochu

Jsem zvyklý na zesilovači. Pokud po shotting zesilovač vstup s nebo bez připojeného DAC hluk je tam pořád, pak prob může být z vašeho zemnicím vedení. zkontrolujte GND připojení dobře. může rovněž vyplývat z ur rozložení PCB. Kdybych věděl, že další podrobnosti o ur práce bych vědět, jak pomoci více

Ahoj, plně pravdu. One-point uzemnění by měly být použity, ne?. Postavil jsem se, že druh hluku.

Chcete-li zkontrolovat a zjistit, zda některé rychlou dobou náběhu Edge harmonických nejsou spoje na seznam reproduktorů stopy. Možná hvězda uzemnění na hlavní deskou umělé země pomůže. Potřebujete více informací. V takových případech rozvržení hodně co do činění s hlukem ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back