req: datasheet a USB ovladač pro MT1389FE

P

proton

Guest
Dobrý den, to je soemeone MediaTek MT1389FE datasheet? Je to čip používá pro hráče DivX a také nelegální USB port. Díky proton

Hledám tomto listu příliš. Mám jen to (uzavřené) Datasheet šrotu. O interní USB v tomto čipu je IMHO toto rozhraní lze použít pouze jako host řadič (pro USB klávesnice, joystick, kola). Tímto způsobem by doma DVD použít jako herní konzole. Viděl jsem jednoho Manta DVD s touto funkcí. Některé novější ELTA 8883A (build s MT1389DE) jsou stopy na PCB pro flex kabel Plochý konektorem, myslím, že pro rozhraní USB pod PCB.

Mám DVD používají MT1389QE, a čip má 216pins, které je odlišné u 256pins MT1389FE/DE. Veškeré informace týkající se má člověk o něm? Má MT1389QE se Divx funkce? Díky.

Zajímalo by mě, co PLL poměr se používá pro přepočet 27MHz XO na 44,1 * 256 MCLK pro I2S. Potřebuju vědět vytvořit audio aplikaci, která je synchronní. To znamená, že bych chtěl dát odkaz na oscilátor DAC a odvodit 27MHz hodiny z ní. Aby se tomu, že musím provést PLL s inverzní poměr. Borge

Ahoj, může někdo pls poskytnout mi detailní datasheet pro MT1389DE/EE včetně elektrické vlastnosti a technické podrobnosti? Laskavě se vrátit co nejdříve. Regds. Sunny W Skype: sunny.watts

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back