req: Nokia 6230i schematické

A

armsgroup

Guest
Vážení Existuje nějaký člověk musel sch. Nokia 6230i, prosím pomozte díky Amr

Musíte se zaregistrovat na moviltuning, pak budete mít přístup k schémata, atd.

Snažím se stáhnout, ale nedá se nic dělat. Co jsem udělal špatně?

12 KB rar soubor neobsahuje nic. možná soubor je poškozen nebo obsahuje virus.

[Quote = nerd77] 12 KB rar soubor neobsahuje nic. možná soubor je poškozen nebo obsahuje virus. [/quote] nemáme žádný virus, máme pouze databázi, která bude potřebovat synchronizovat, v tomto režimu budeme aktualizovat soubory. Budu dělat, že příští týden, takže v této době si lze najít i jiné soubory s problémem, sorry za to: (zkuste zde http://manuals.electromaniacs.com/file.php?id=15460 odkaz a soubor se testuje:)

Našel jsem způsob, jak si jej stáhnout: Za prvé: jsem WinZip související s příponou *. zip souboru. Když jsem se vyzvednout na odkaz, spustí se WinZip. Do včerejšího dne jsem si řekl, WinZip pro uložení souboru. Pak viděl chování dojde: jen 12 KB soubor bude uložen. Nyní si nemyslím, uložení souboru, ale místo toho jsem se "otevřít" soubor. Kompletní 5,1 Mbyte se stáhne, bude ZIP archiv otevřít a ukazuje filetable všechny obsahují soubory. Teď jsem schopen "uložit jako" staženého archivu na mém přednostní umístění souboru. Díky moc za soubor! Otázka: Jak odlišná je 6230 a 6230i (kromě větší fotoaparát, lepší displej a větší interní paměť I wolud očekávat, že design je téměř totožný?

@ Sphinxvnn můžete si ho stáhnout stejně jako já. Už jste vyzkoušeli?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back