REQ: Planární obráceného F antény

R

Rayengine

Guest
Ahoj všem, budeme používat 1,8 GHz a 2,4 GHz Rovinný obráceného F anténa pro design. Každý z má zkušenosti na simulaci na tento typ antény. Jaký je hlavní rozdíl mezi planární a non-rovinné antény obrácené. Nejlepší RGS Rayengine

Ahoj, Rayengine! Můj kolega postavil dva takové antény (bohužel non-rovinné), na 900 a 1800 MHz (používá jako detektor pro mobilní telefony ve vězení!). On úspěšně navržen v IE3D full-wave MoM simulátor. Zeptám se ho na podrobnosti, pokud chcete. S pozdravem, eirp

Díky za pomoc, prosím zašlete mi! Můj e-mail: ray_wmwong@hotmail.com . Navíc, jak jsem slyšel od některých antén, rovinný obráceného F má rozšířit šířku pásma, tak jak můžeme ovládat rovinné plochy a tam, kde jsme místo krmení bod, protože to není tak, jako jeden L-anténa? To je nyní trojrozměrnou strukturu. Díky předem

Zkontrolujte anténu teorie - analýza a návrh Konstantin A. Balanis této knihy mimořádně informace, že u potřebovat. doufají, že pomůže

Můžete chtít zkontrolovat knihy širokopásmové kompaktní anténa nebo papír BL Ooi anténa zásobníku širokopásmového připojení, který má daleko lepší výkon obráceného F-anténa.

Jaký je hlavní rozdíl mezi planární a non-rovinné antény obrácené.
Hlavní rozdíly jsou následující: 1) Jednoduchá konstrukce, PIFA je snazší 2) Vliv terénu kolem letadel, PIFA je náchylnější k tomu, speciálně pro impedance. 3) Šířka pásma, non-rovinné má větší šířku pásma. 4) PIFA je jednodušší zápas, protože můžete mít přenosu CPW vedení a použití L / C síť pro srovnávání

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back