[REQ] PPP - C zdrojový kód pro x51 pro KE L!

Mám PPP Design, implementace a ladění, 2. Ed. (Doprovodný disk CD-ROM), který obsahuje knihy a zdrojový kód. Myslím, že byste mohl portovat i na x81 platformě. Věděli jste třeba, že?

To musí být velmi zajímavé. Kniha je ve formátu pdf? Pokud ano, můžete ji sdílet s námi?

může někdo do zatížení této pokuty ebook znovu prosím, díky Bobi

To bylo již na ebook upload / download. Ale teď se zdá ztraceno. Budu nahrávat hned, dnes nebo zítra.

Začnu portování PPP zdroj z "Carlson-ppp-2.0" na KE! L C51. ale bylo by skvělé, že někdo má PPP zdrojový kód pro KE! L C51 a mohou sdílet. 8o

ahoj .. Udělal jsem ppp pro x51 (aduc812) na sériový port. to bylo na straně serveru tak klienta volaných in na 51 aplikací .. to má jen některé funkce, takže není kompletní ppp funkce jde zrušit

Vážení zrušit, jsem zájem. Mohl byste prosím podělte se se mnou? Mohu změnit na straně klienta. THX ADV. Jde ZeRoN

Vypadají jako @ Web Evaluation Kit od @ TMEL zařadila TCP / IP, PPP knihovna pro KE * IL C51. Má někdo má, a může nahrát? THX. V ADV. S pozdravem, ZeRoN

Pokud port U tohoto kódu na x51, make-to veřejnost, protože v Elektroda bude užitečná pro mnoho členů. THX, nejlepší, / /

Ok, tady jsou. Nahráno ZIP obsahuje 2 soubory, původní a portován jeden. PLZ POZOR! Nechtěl jsem zkoušet tento kód portován na skutečný hardware. Jen jsem dělal to compliable a simulovaných pod dSc0pe. Je to jen PPP spojení pro PING, ne TCP / IP stack. Teď jsem si objednal @ @ WEB od TMEL, hodnocení balíčku zahrnuto TCP / IP, PPP knihovna pro KE * IL. Budu nahrát později. Doufám, že to může být užitečné. : D S pozdravem, ZeRoN

Další dobrá stránka h ** p: / / dunkels.com/adam/uip/uip-doc/node18.html

[Quote = ZeRoN] PPP design, implementace a ladění 2. vydání (PDF) [/quote] Může někdo pomoci mne stažení této knihy, naléhavě .. Jsem realizaci PPP na 89C51 a potřebují naléhavě

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back