Mám PPP Design, implementace a ladění, 2. Ed. (Doprovodný disk CD-ROM), který obsahuje knihy a zdrojový kód. Myslím, že byste mohl portovat i na x81 platformě. Věděli jste třeba, že?
ahoj .. Udělal jsem ppp pro x51 (aduc812) na sériový port. to bylo na straně serveru tak klienta volaných in na 51 aplikací .. to má jen některé funkce, takže není kompletní ppp funkce jde zrušit
Vypadají jako @ Web Evaluation Kit od @ TMEL zařadila TCP / IP, PPP knihovna pro KE * IL C51. Má někdo má, a může nahrát? THX. V ADV. S pozdravem, ZeRoN
Ok, tady jsou. Nahráno ZIP obsahuje 2 soubory, původní a portován jeden. PLZ POZOR! Nechtěl jsem zkoušet tento kód portován na skutečný hardware. Jen jsem dělal to compliable a simulovaných pod dSc0pe. Je to jen PPP spojení pro PING, ne TCP / IP stack. Teď jsem si objednal @ @ WEB od TMEL, hodnocení balíčku zahrnuto TCP / IP, PPP knihovna pro KE * IL. Budu nahrát později. Doufám, že to může být užitečné. : D S pozdravem, ZeRoN
[Quote = ZeRoN] PPP design, implementace a ladění 2. vydání (PDF) [/quote] Může někdo pomoci mne stažení této knihy, naléhavě .. Jsem realizaci PPP na 89C51 a potřebují naléhavě
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.